BanditVA 462 Napisano Novembar 17, 2017 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, nema šta.. Kapa dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Novembar 17, 2017 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, kakva poslastica za kisni Novembar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Marinovic 14 Napisano Novembar 18, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Perth Western Australia Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put na forumu....Drugar mi je juce poslao link za ovu reportazu, koja osim sto je duhovita ima za mene ujedno i poucni karakter posto sledeceg Jula i Avgusta ( 2018 ) krecem na slican put sa istim ciljem......Planiram malko duzu turu, ukupno mesec i po do dva , preko Italije ,Svajcarske ,Francuske, Belgije , Holandije, Danske Svedske i Norveske do North Cape i nazad (uz malko srece ). Polazak iz Novog Sada 1 ili 2 Jula. Posto zivim u Australiji , prvobitni plan je bio da transportujem svoj VFR1200 F do Evrope , ali sam odustao kada su mi objasnili da ce ta ideja da me kosta 5000$ ( tamo i nazad ) i plus 5 meseci ( pet , nije stamparska greska ) za motor u transportu. Pa peske da ga guram stigao bih brze......I naravno uz to i mogucnost da motor u transportu bude ostecen , sto bi mi neko platio glavom.....Plan B , kupiti polovan motor u Srbiji i nakon puta ga prodati . Uz nesebicnu pomoc drugara ( Lazar D.) pronadjen je kandidat u obliku Yamahe Fazer 1000 koja je upravo uvezena iz Svajcarske i trenutno spremna ceka u Lazinoj garazi.......Jos nije tacno definisano u kojoj fazi ce mi se pridruziti Bogi iz Belgije ( Zephir 1100 ), a i Bare zivi u Norveskoj pa ce se takodje prikljuciti......Nadam se da ce se i par drugara iz Novog Sada ( odakle sam rodom) prikljuciti makar za prvu etapu.... 1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Marinovic 14 Napisano Novembar 18, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Perth Western Australia Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5079 Napisano Novembar 18, 2017 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan On 15.11.2017. at 10:56, Furious Panda je napisao: 8. dan / 27. 07. 2017. Negde u tri lepe (Finska) - Karigasniemi (Finska) / 3% Ujutro kao i skoro celog dana bilo je lepo vreme. Čak su se, pod toplotom nežnih sunčevih zraka, i Miletove oprane gaće osušile. Istrese komarce i ko nove su. Osim ostataka od sinoć, doručak smo obogatili i egzotikom iz Dežele. Gde idemo danas? Prvobitno smo planirali da na jezeru Inari, koje je pred nama, napravimo dan pauze. Međutim, zbog teškoća sa nalaženjem smeštaja ceo raspored se pomerio za jedan dan. Kasnimo. Ako želimo da stignemo na Nordkapp tačno kada smo imali rezervisan smeštaj, nema pauze. Inače, jezero Inari, iako ima preko 1.000 kvadratnih kilometara je tek treće po veličini u Finskoj. Od svih atrakcija koje se tamo mogu videti, rešili smo da obiđemo jednu - drvenu prevoslavnu crkvica Svetog Trifuna u selu Nellim. Zlićko je mnogo je držao do toga da odemo tamo i svi su se složili. U gradiću Ivalo izlazimo sa glavnog puta. Do crkvice ima 40 kilometara što je ništa... ali postoji jedan zajeb. Osim prvih nekoliko asfaltiranih kilometara, ostatak je zemljani put. Da, odmah ćete reći: "Što ste krenuli sa tim motorima ako vam je ovakav put problem?" Nije problem put već vlažna žuta prašina. Ja sam vodio grupu i u početku nisam ukapirao kakvu dimnu zavesu dižem iza sebe. Sitna prljavšina se zavukla u svaku sporu motora i odeće. Zaustavljamo se da vidimo da li je entuzijazam za religiozni turizam još živ. Čuli su se neki glasovi ispod kaciga kako nismo baš toliki vernici da moramo po svaku cenu da idemo tamo, da će filteri za vazduh da se zapuše, da treba još dve nedelje tako prljavi da vozimo, itd itd… Da bismo razrešili dilemu, pravimo brzi referendum. Ja sam bio izborna komisija. Dok su sedeli na motorima išao sam od jednog do drugog i pitao da li su za ili protiv. Većinom glasova rešavamo da ipak produžimo. Nisam falsifikovao izborne rezultate… možda malo… Sama crkvica i priča oko nje su dosta interesantni. To je relativno nov objekat (1987) koji je izgradila lokalna zajednica za svega desetak pravoslavnih vernika koji žive u ovom kraju. Ruska granica je relativno blizo pa ima i pravoslavaca. Religiozni članovi naše ekipe su obavili sve kako red nalaže. Nama koji to nismo, stigla je božija kazna... u vidu komaraca. Opet najezda. Stavljamo kacige na glave da se spasemo od ove napasti. Mile je čak pokušao da ih otera zvukom boksera... ali bezuspešno. Bravo Majo ! Putopis čista desetka ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 21, 2017 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek, od Pandinog putopisa od kojeg očekujemo mnogo, dobijamo dosta više. Hvala, i svaka vam (ovo je množina) čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Novembar 21, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Iscekujem svaki dan ali nista Da li je sa pandom sve uredu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 22, 2017 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Panda pishi, chitamo te i u Kini (uz sve muke refresha i paljenja i gashenja vpn kako bi se sve fotke uchitale) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 722 Napisano Novembar 22, 2017 Drug član, 1123 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Krčka se drugi deo,cenim da ce biti jos zanimljiviji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko82 4 Napisano Novembar 22, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Karlskoga Svedska Motocikl: Honda vfr 1200 f dct Prijavi odgovor kao problematičan Bas si ga dobro razvukao Pando Spoiler Spoiler Spoiler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14954 Napisano Novembar 22, 2017 moto merkat °°, 4938 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Niko82 je napisao: Bas si ga dobro razvukao Pando Prikaži sakriveni tekst Prikaži sakriveni tekst Prikaži sakriveni tekst Sad vozi zadnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Novembar 24, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko sta je sa pandom i hoce li se nastaviti putopis? Nord je san skoro svih motorciklista i verujem da kroz citanje svi zamisljaju sebe na tom putu. Jako bih voleo da procitam putesestvije do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Novembar 24, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko sta je sa pandom i hoce li se nastaviti putopis? Nord je san skoro svih motorciklista i verujem da kroz citanje svi zamisljaju sebe na tom putu. Jako bih voleo da procitam putesestvije do kraja. Polako bice, nije to 5 min posla, a on covek ima pravog posla preko glave...Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7437 Napisano Novembar 24, 2017 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Hvala na lepim kometarima. Drago mi je ako vam se ovo što radim dopada. I ja uživam pišući i prolazeći ponovo kroz celu ovu priču. Izvinjavam se za kašnjenje. Nisam dobro objasnio. Kraj prvog dela označava početak kratke pauzu. Svakodnevno pišem po malo ali toga ima toliko da ne postizavam. S obzirom na obaveze koji me trenutno pritiskaju, barem još desetak dana neću uspeti ništa da postujem. Sorry. Dobra vest je da na forumu trenutno ima nekoliko fenomenalnih putopisa. Obećavam da će nastavak biti interesantan i da će biti dosta lepih fotografija. Samo malo strpljenja. Važnije mi je da putopis napravim iole kako treba (po nekim mojim kriterijumima) nego da žurim po svaku cenu. Pozdrav i do skoro. "Volim i ja vas." 1 24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Novembar 24, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Hvala pando 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Novembar 30, 2017 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis , cekamo nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Decembar 8, 2017 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Žurba, nipošto, na te na ne. Greota bi bilo da radi malo žurbe, ostanemo uskraćeni za neki dio priče. I zato Furious Pando, samo polako . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 8, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gotovo siguran da nas Panda namerno drži napete sa nastavkom priče , čeka sneg da padne i onda da piše Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 8, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pao je sneg prosle nedelje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Decembar 8, 2017 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi gdje. Evo kod nas još nije pao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2174 Napisano Decembar 8, 2017 Zainteresovan, 691 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako cu i ja dogodine, rastegnut na par mjeseci :-) Ovako sve postavim u jedan dan, i onda me niko ne sljivi cijelu zimu :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 8, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pao je sneg prosle nedelje! I otopio se, a Panda ne piše. . . Cccc Trebalo bi da mu što više pišemo ovde pa da mu punimo mail box hahahaha Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 8, 2017 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Preko 300 fotki je Panda sunuo u prvi deo. Aj' sad lepo da mu se ponude svi nestrpljivi da srede 300-400-500 fotki za nastavak. Ali lepo sve po redu - Crop, Levels, Vibrance, Hue/Saturation, Color Balans, Resize i na svaku malo Sharpen (to može po volji, al da se ne pretera). Pando, ne nasedaj na provokacije, hoću sve u sitna crevca! ps. Požuri polako 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Decembar 8, 2017 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ps. Požuri polako To je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 471 Napisano Decembar 14, 2017 Svrati ponekad, 469 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa ce mesec dana kako otvaram forum svakog drugog dana u nadi da je krenuo nastavak, ali jos nista Tu i tamo naidje neki putopis, dobar, da ne kazem odlican, ali nekako ovi Pandini imaju nesto posebno. Ostaje nam da se nadamo da ce cika Furious uskoro da nadje vremena za nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...