BokyBoy 18421 Napisano Jul 18, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2486 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Resih motor za narednih par godina pa rekoh da se bacim polako na trazenje auta za lose vreme i zimu... U obzir dolaze samo automobili direktno od vlasnika ili na ime kupca, sa servisnom knjigom, prvenstveno me zanimaju sport-kupei, momak sam pa mi se moze, nikako lubenicari (karavani) i sl... moze neki dobar kupe e46 i sl, od Italijana samo Brera ili GT...motor ne bih preko 2000cm, ako imate nesto ovako ili znate nekoga ko ima, bacite neke ponude ovde a pratim oglase i ja, nije hitno, ne zuri mi se, cekam dobar primerak koji sam spreman i vise da platim... Hvala unapred... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18421 Napisano Octobar 15, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2486 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Tema moze u stare, uzet auto...hvala svima na ponudama... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...