dane035 14 Napisano Jul 5, 2017 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugari, imam Keeway exceed 200cc, 4t, 15konja. Kupio sam mu novu gumu, Mitas C04. To je bas kramponka, a dimenzije su joj 110-90-18. E sad, ta guma mu nekako ne stoji, na oko, prevelika je. Pored toga sto mu ne prilici izgledom i tehnicki mu ne odgovara bas. Trenutno ima svega po 5mm razmaka sa obe strane do viljuske. A doslo vreme da se i lanac zameni jer se istegao! Znaci, problemi. Treba mi preporuka za neku 50-50 gumu za ovaj motor, molim vas dajte predloge. Uzmite u obzir i malu snagu ovog motorcica a uzmite u obzir da mu je originalna guma bila 4.10-18 (nije mi najjasnije koje dimenzije odgovaraju za 4.10 dimenziju). Takodje, ako je neko raspolozen za zamenu, neka javi. Postavljam slike moje gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcycle Emptiness 30 Napisano Jul 6, 2017 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti odgovara ovako nesto javi se da pravimo kombinaciju, na slici se vidi kako stoji i koliko je siroka na felni sirine 2.15'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane035 14 Napisano Jul 6, 2017 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz i hvala ti na javljanju. Ja danas narucio gumu, tako da sutra mi stize brzom postom. Ajde ako mi ne bude odgovarala nova guma, ja ti se javim. Ako bude odgovarala, a trebalo bi, onda Mitas ide na prodaju za kes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...