bojanh 141 Napisano Jul 1, 2017 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da kupim navedenu spravicu iz naslova za kalibraciju brzinomera, za motor Suzuki GSXR 750 K3 (trebalo bi da odgovara za sve Suzuki motore) Ima na ebay i treba cekati 4 nedelje, ali da prvo vidim ako neko moze brze da nabavi i po boljoj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 1, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Šta radi konkretna spravica? Ako nadjes negde u NL mogu ti poneti za nekih 7 dana. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 1, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to taj. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Jul 1, 2017 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki brzinomer fabricki pokazuje 10% vecu brzinu od realne sa fabrickim prenosom lancanika...a ja sam stavio veci zadnji lancanik za 3 zuba, tako da sad pokazuje 6% vise, ukupno 16% vise od realne brzine (proverio na radaru), samim tim bespotrebno nabija kilometrazu i nemam pojma koliko idem na sat, niti koliko sam presao kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...