vanlekeki 10 Napisano Jun 26, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, treba mi preporuka za kupovinu, za pocetak nesto o meni, imam 40 god, preko 20 god i mnogo predjenih km u automobilu, sto se tice motora 3 godine sam vozio mp3 400. Sada bih zeleo neki motor, zelja mi je bila tmax 530 skuter al sad kada sam vec morao da polozim za A razmisljam se dal ipak neki motocikl. Svaka pomoc i preporuka da odaberem nesto sto bi odgovaralo mom iskustvu je dobro dosla. Veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 26, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Puno ce pomoci ako kazes koji fazon volis, turing,sport, kruzer ? I naravno budzet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zheX92 51 Napisano Jun 26, 2017 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Street Triple RS '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas danas vozio integru i odusevljen sam... Sta znam, za gradsku je naked mama zavisi sve i sta ti lezi po celokupnom osecaju, najbolje je da probas od nekog drugara ili eventualno autoskole koje imaju neki ok izborSent from my E2303 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanlekeki 10 Napisano Jun 26, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da vazna napomena da imam 191 cm :-) Volim udoban polozaj za voznju, i da uzivam u voznji a ne da se trkam :-) Sto se tice buzeta do 10.000e bih mogao da izdvojim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 26, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa za 10000 e mozes kupiti sta volis Pogledaj VStrom novi mislim da ce ti skroz zavrsiti posao. Jos ostane i za opremu bogato. A moze i par godina star 1200Gs. Ma za te pare moz' kupiti sta volis.. Realno ja te naredne 3god nosim na ledjima za te pare, dajem garanciju da se necu pokvariti.. http://www.suzuki-srbija.rs/Moto-tehnicki.aspx?ID=74 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Jun 26, 2017 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pare ljude kvare, a garanciju je u tom slucaju tesko ostvariti Salu na stranu, po sturom opisu postavljaca teme i njegovim zeljama, takodje mislim na novog malog stroma. Jedini je problem sto se ceka negde do septembra, pa je u tom slucaju bolje ga naruciti pocetkom sledece godine. Ja sam resio da ga kupim, ali zbog kasne isporuke kupovina se prolongira do kraja zime. Na jesen ce TDM u oglase, a od leta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanlekeki 10 Napisano Jun 26, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Onda VStrom otpada, jer bih ja da nesto vozim ovo leto, ko da ceka sledece :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 26, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ima vise uvoznika, decko sa Horgosa ih uzima iz inostranstva, vidi u Strom temi ima vise informacija o tome,Marko je kupio pocetkom godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 26, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde mozes procitati par strana u nazad je pisano o novom stromu i kupovini dvojice kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanlekeki 10 Napisano Jun 26, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Astral said: Evo ovde mozes procitati par strana u nazad je pisano o novom stromu i kupovini dvojice kolega Hvala odoh da citam :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanlekeki 10 Napisano Jun 26, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se, ima neko info gde moze da se kupi bez cekanja? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 26, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Jun 26, 2017 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Astral je napisao: Ima vise uvoznika, decko sa Horgosa ih uzima iz inostranstva, vidi u Strom temi ima vise informacija o tome,Marko je kupio pocetkom godine. Zvao sam Atilu, ali ni on trenutno nema. Stizu mu, ali nema informaciju kada. Navodno je do Suzukija, mada je moje misljenje da su uvoznici malo zatajili, tj. da nisu na vreme narucili motore pa sad nemaju na lageru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Jun 26, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, vanlekeki said: Onda VStrom otpada, jer bih ja da nesto vozim ovo leto, ko da ceka sledece :-) Yamaha MT09? Za te pare mozda i nema bolje u ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 26, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I ovo je jako fina naprava. http://www.honda-srbija.rs/motocikli/enduro_(onoff)/nc750x.376.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanlekeki 10 Napisano Jun 26, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uf oba su bas lepa modela, moracu malo da protegnem noge i da odem do salona ako ih ima da ih uzivo vidim. Hvala svima na pomoci i preporukama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Honda Nc ti je pravi prelaz sa skutera, posto ima semiautomatic menjac, znaci moze i sama a mozes i ti da menjas,pa je em komforna, em lagana za voznju.. Dobra za vezbanje i ucenje oko saltanja, znam da skuterasi ne vole celu tu pricu oko menjaca,a ovo mu dodje kao savrsen prelaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Jun 27, 2017 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Vstrom je dobar motor ali za mene je Mt09 Tracer nepobjediv za budzet do 10000. Nevjerovatno takav komad motora, veoma lagan i okretan, ujedno udoban i pouzdan. Probao oba, glas za Tracera iznad svih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanlekeki 10 Napisano Jul 18, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoci, uzeo sam na kraju crni Vstrom 650 :-) Danas ga preuzimam , jeeee :-) Okacicu cu sutra i neke slike sa njime... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Jul 18, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, vanlekeki je napisao: Hvala svima na pomoci, uzeo sam na kraju crni Vstrom 650 :-) Danas ga preuzimam , jeeee :-) Okacicu cu sutra i neke slike sa njime... Neka je sa srecom, zaista prelep motor. Nemoj od srece slike da zaboravis haha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanlekeki 10 Napisano Jul 18, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slika od danas posle preuzimanja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Jul 19, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Kada budes uradio prvi servis, videces tek onda kakav je zaista. Lakse se vrti, manje trosi, agilniji je. Nek je sa srecom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanlekeki 10 Napisano Jul 19, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem, prvi utisci jako pozitivni, toliko je lagan za voznju, udoban, ma sve mi je bas top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 19, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Prva mali gas. Druga pun....Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Jul 19, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, neka je sa srecom. Jedino bih fabricki izduv zamenio ako bi bio u mogucnosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...