twintower 194 Napisano Jun 26, 2017 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: kojekuda Motocikl: varadero xl125v Prijavi odgovor kao problematičan Oduvjek sam volio motor, volio sam da ih gledam i cujem. Sjecam se kad sam nabavio sebi motoric negdje u ljeto 93. godine, volio sam da to cackam popravljam preradjujem... stalno zamazani prsti, stalno nove ideje, L-karike, veci usis, manji lancanik, izgrebana koljena i laktovi ponekad... Cesto sam mogao cuti kako su i drugi to prosli i da je to faza, takoreci period koji bude i prodje. Nekad sam znao i pomislit da me proslo.. ali izgleda da nije. Pozdrav svima i nadam se dobrom druzenju, Velja iz Broda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twintower 194 Napisano Jun 26, 2017 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: kojekuda Motocikl: varadero xl125v Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala u pravu si, zgodna dionica za motor, ima dosta krivina jos da rupe pokrpaju i gasss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1454 Napisano Jun 26, 2017 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz... Pa jel se vozi sad što? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twintower 194 Napisano Jun 27, 2017 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: kojekuda Motocikl: varadero xl125v Prijavi odgovor kao problematičan Ooo da da, vozit ce se cim se sredim . Evo skinuo gips prije koji dan pa uhodavam nogu, moram i fizijatru i tako to sve kako sleduje... kad budem ok sredjivat cu i motor i iiiidemoooo, al ovaj put laganije i pametnije. Uzeo malog Varadera prosle godine, dobar motoric, za izlet u brda i kojekuda, bas je uzivancija, udoban, tih, ekonomican i malo poslab. Uvezem ga od prvog vlasika iz DE, covjek ga uzeo novog tamo i napravio dvadesetak hiljada sa njim. Donio mi jos uputstva, servisnu, punu kutiju kozmetike za motor, filtere, prednji veliki lancanik neotpakovan, rezervne sijalice, svjecice itd... domacinski, ispod sica sve na svom mjestu, alatke i erste hilfe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...