mali_veseljak 1252 Napisano Jun 25, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve. Iz Banjaluke sam i imam sitnih 38 god Arhitekta po zanimanju. Muz slatke zene i otac slatke curice. Da mi je neko u zivotu rekao da cu se reg na moto forum...ma nema sanse Privucen pricama drugara, koji voze motore, o druzenjima i putovanjima odlucih da kupim motor. U zivotu nisam do sada sjeo na isti Za pocetak ljekarsko uvjerenje je rijeseno u petak a sutra upisujem casove pa da polazemi kupujem motor. U glavnom druzicemo se sigurno 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3093 Napisano Jun 25, 2017 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 25, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,najzad si shvatio.Dobro dosao ti nama.Jel mi kasarna Kozara jos na mestu?Lepih godinu dana provedoh tamo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano Jun 25, 2017 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Banja Luka je divan grad, i grad dobrih ljudi. A motor, eeeh tu te tek cekaju lepote.Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 25, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ti si još na vreme shvatio. Ja sam tek sa 44 Dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 25, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, sashac said: Bravo,najzad si shvatio.Dobro dosao ti nama.Jel mi kasarna Kozara jos na mestu?Lepih godinu dana provedoh tamo... Kasarna je na mjestu i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Jun 25, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao kako na forum tako i u moto sve, puno sreće!Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jun 25, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobrodošai i puno suvog puta nek je pred tobom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 25, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima Ovo je najvjerovatnije moja nova ljubav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IgorNS91 74 Napisano Jun 25, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2006 Husqvarna SM610 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! nikad nije kasno Ride safe, share love, live happy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jun 25, 2017 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao kolega Sent from my KIW-L21 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesvaba 19 Napisano Jun 26, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: BGD Motocikl: KtM 640 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao druzee Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Jun 27, 2017 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, ozbiljna masina Sent from my F5 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Jun 27, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Mogu ti reci da je i meni ovaj Tracer zapao za oko. Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 27, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, stefanFanatic said: Dobrodosao, ozbiljna masina Sent from my F5 using Tapatalk Ozbiljan sam i ja....pocetnik 24 minutes ago, srecko_chile said: Dobrodosao Mogu ti reci da je i meni ovaj Tracer zapao za oko. Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока uzimaj ja cu cekati drugi onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 4, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Sutra prvi cas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Jul 5, 2017 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i samo polako i uživaj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 5, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ipak tek u ponedeljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 40 Napisano Jul 10, 2017 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao i da znaš nikad nije kasno Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 11, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Prodje prvi cas. EXTRAAAAAAAAA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 11, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao i od mene. Zrele godine za mudre odluke Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 18, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Jedan cas na poligonu i 2 ugradu...idemooooo sledeci cetvrtak polaganje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Jul 19, 2017 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha sve mi je jos u svezem secanju. Osmeh ko kod deteta. Puno srece i pazi na pesake i na znak stop. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 21, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga...kupljena, jakna ljetna sa stitnicima...kupljena, rukavice...kupljene, pojas za ledja...kupljen. Sta fali jos? A da ona sitnica, kako se zoveeee... MOTORRRR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 21, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone,obuca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...