zheX92 47 Napisano Januar 17, 2018 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Street Triple RS '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ju lepog li nakeda... Pu da ga ne ureknem Sent from my E2303 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Februar 16, 2018 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lep dan danas za provozati se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Februar 16, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti izgleda v r h u n s k i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Februar 16, 2018 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti izgleda v r h u n s k i Hvala veliko! I tvoja Honda bogami kao čaša. Sent from my SM-J730F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8397 Napisano Mart 4, 2018 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lep neked, i redak kod nas nema ga u oglasima, pa me zanima koja mu je cena ako nije tajna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Mart 5, 2018 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lep neked, i redak kod nas nema ga u oglasima, pa me zanima koja mu je cena ako nije tajna.Nije tajna, ja sam je u decembru platio 2500 evrica. Uporedio sam cene sa nekim sajtovima u Italiji gde ih ipak ima vise nego kod nas i slicno se krecu.Sent from my SM-J730F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano April 19, 2018 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Jak lep motor i egzotican....zaista bih voleo da je nekad provozam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Maj 21, 2018 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend sam izvozao prvu dužu vožnju, do Temišvara i nazad, 360km. Dobra uvertira pred put za CG na leto. Zaključak je da mi pod hitno treba full face kaciga jer kroz ovu moju duva kao ludo. Evo i par slika pored Begeja. Sent from my SM-J730F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Avgust 18, 2018 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva bez ikakvih problema izgurala do Herceg Novog i nazad, ukupno nesto manje od 1200 kilometara.Evo i jedne slike sa Durmitora i jedna iz dvorista u Herceg Novom (Zelenika). Sent from my SM-J730F using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Octobar 4, 2018 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ako je neko zainteresovan stavicu motor na oglas od danas. Presao je 27 400 kilometara. Bio sam sa njim u Rumuniji i Crnoj Gori ove godine, nikakvih problema nisam imao. U maju sam promenio ulje u motoru Motul 7100, kao i kocione tecnosti. U medjuvremenu sam imao proklizavanje, tom prilikom se izgrebao levi auspuh i ivica tanka, a zamenio sam i levi bamper (mnogo korisna stvar). Prilozicu par slika gde se vidi ostecenje. Meni ne smeta tako da ga necu sredjivati. Cena je 2500 evra, podlozna manjoj korekciji nakon sto se pogleda motor. Inace motor vozim svaki dan, prodaja mi nije hitna, ali bih otvorio sebi opcije za sledecu sezonu. P.s. Nemam dovoljno postova za deo foruma gde se prodaje.Detaljnije se o motoru moze saznati ako se skroluje na gore, ili jednostavno pitajte. Registrovan je do sredine marta sledece godine.Broj telefona: 063 7000 424.Sent from my SM-J730F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Octobar 4, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ehhh steta za ostecenja ali i dalje je prelep! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sta bih rekao sem moje profilne fotografije Uz par dodataka (malo bolji filteri) i puuuunoooo ljubavi... Motor, predivan za voznju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Mart 27, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sta bih rekao sem moje profilne fotografije Uz par dodataka (malo bolji filteri) i puuuunoooo ljubavi... Motor, predivan za voznju Prelepa je, cak joj i kofer lepo stoji. Mnogo dobar motor inace sam po sebi, mix japanca i italijana, ne moze bolje. Steta sto kod nas ih nema mnogo, jedni te isti se vrte po oglasima.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radasin 40 Napisano Maj 5, 2020 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Aprilia RSV 1000r Husqvarna Norden 901 Expedition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Decembar 21, 2020 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan evo sad ija prodajem ovaj moj uzeo bih neki touring Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Januar 1, 2021 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/5/2017 at 7:55 PM, x-man said: Mene ovaj motor strasnonpodseca na monstera mislim da je isti covek dizajnirao oba JA sam ponosni vlasnik Licno - mnogo je manje cagivi na ulici od monstera pa mi je samim tim to i ekskluziva Motor je predobar biciklistika - kao bicikla zvuk - fabricki- taman da te odusevljava ali ne da bude naporan cak je udoban i za dvoje Jedina mana - malo polozaj za duza putovanja, al ovaj motor i nije za ista (ja sam stavio moj u oglase al se sve nesto nadam da ga necu prodati ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Januar 1, 2021 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 173 Napisano Mart 19, 2021 Svrati ponekad, 180 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan ja prvi put čujem da postoje L agregati . Koliko znam svi motori koji imaju zvezdasti raspored cilindara koji je preuzet sa starih avionskih motora, zovu se V motori a ugao između njih može da bude različit. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Mart 19, 2021 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan To je Ducati isforsirao tu priču da su to L agregati, zbog ugla 90 stepeni. Ali, i to nije tačno. L ima donji krak kraći 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Mart 20, 2021 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @waterman L - agregati bi bili uzdužno postavljeni V- agregati sa uglom između cilindara od 90 stepeni. Mogu biti 2 ili 4 cilindrični i uglavnom ih pravi Ducati. Zvjezdasti motori jesu korišteni u vazduhoplovima i nemaju veze sa V motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...