Jump to content

Moto Zajednica

Totalno nebitan covek

Recommended Posts

• U prolazu, 16 postova

E ja hocu da priznam da sam ustvari zensko :-[

Balkanski spijun: "Da jeo sam govna, priznajem...

Eto nadam se da se niko nece ljutiti, zbog laznog predstavljanja :-\

Q Q...ccc. lazno predstavljanje..hmm to znaci da nisi bash hrabra osoba..kako cesh onda na motor... hmm, malo prikupi hrabrosti.. pozz i dobro doshla ..  8)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 351 postova

Q Q...ccc. lazno predstavljanje..hmm to znaci da nisi bash hrabra osoba..kako cesh onda na motor... hmm, malo prikupi hrabrosti.. pozz i dobro doshla ..  8)

Hm, svako se predstavlja na nacin koji smatra najprihvatljivijim za postizanje svog cilja. To sto sam zelela da budem neprimetna i izbegnem prozivke za sliku ne znaci da nisam hrabra. Pol je delo biologije, a rod socijalizacije drustvenih uloga. Kod mene ta socijalizacija u damu nije bas nesto uspela, tako da je za mene nebitno da me ostali clanovi posmatraju kao zensko. Bitna je razmena misljenja, a ne mislim da je necija kompetencija (kao i hrabrost uostalom) zasnovana na polu. Toliko od mene! Pozdrav! ;)

• U prolazu, 16 postova

Hm, svako se predstavlja na nacin koji smatra najprihvatljivijim za postizanje svog cilja. To sto sam zelela da budem neprimetna i izbegnem prozivke za sliku ne znaci da nisam hrabra. Pol je delo biologije, a rod socijalizacije drustvenih uloga. Kod mene ta socijalizacija u damu nije bas nesto uspela, tako da je za mene nebitno da me ostali clanovi posmatraju kao zensko. Bitna je razmena misljenja, a ne mislim da je necija kompetencija (kao i hrabrost uostalom) zasnovana na polu. Toliko od mene! Pozdrav! ;)

slushaj meni ne morash da folozofirash..mislim mogla sam i ja tebi navoditi koenzistencije tvoje postojanosti...nego sam ti uopsteno, kroz SHALu, rekla, a ti ocigledno... nije ni bitno.. :P nego koju sliku kad nema tvoje slike... ? :D

pozz

• U prolazu, 25 postova

a bas sam kontao koji je ovo fitjfiritj da sa 22 godine ceka od matoraca da mu kupe motor..kad ono medjutim hahahaha

dobrodosla ;)

(chick fight,chick fight...donesite kokice 8))

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja