search 1 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima! Ja sam Zoran, iz Bg-a, volim motore, ali jos uvek nemam ni jedan. Nadam se da ce matorci da se smiluju ove godine da mi ispune zelju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 12, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao! zelim ti da sto pre ispunis svoju zelju a onda pamet u glavu, pa glavu u kacigu, pa osmeh na lice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano April 12, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i zelim ti da nam se uskoro pridruzis i na putevima a ne samo na forumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 12, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Zorane! Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslicama! Stvarno ste jako prijatni! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 12, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Zorane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, zelim ti da sto pre (za ovu sezonu) nabavis neki bike! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, na tako lepoj zelji! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Zorane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Posalji matorce na BJBikers da ih ubedimo, pozz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan E ja hocu da priznam da sam ustvari zensko :-[ Balkanski spijun: "Da jeo sam govna, priznajem... Eto nadam se da se niko nece ljutiti, zbog laznog predstavljanja :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 8, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan E ja hocu da priznam da sam ustvari zensko :-[ Ima ovde još devojaka i žena, tako da si mogla odmah da se predstaviš, ali nikada nije kasno. Dobrodošla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Acime! Ma iskreno, bilo mi je malo frka, jer bi odmah krenula prica oko slike i tako to. Problem je sto jos uvek nemam bike, tako da bi bilo moguce da me ljudi shvate kao provozacicu, a to mi je bljak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma provaljena si odavno, bez brige Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 9, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Acime! Ma iskreno, bilo mi je malo frka, jer bi odmah krenula prica oko slike i tako to. Problem je sto jos uvek nemam bike, tako da bi bilo moguce da me ljudi shvate kao provozacicu, a to mi je bljak... Svi smo mi fini ovde i prijatni.....osim jedne osobe koja se zove Borko_motorko..... ;D on odmah napada plen... ;D Salim se naravno... pozdrav i dobro nam dosla..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravchina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dobro dosao, a to za matorce skoro svi su imali problema kao i ja zapni pa ga nekako kupi sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Ma provaljena si odavno, bez brige Ma da, tesko mene provaliti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Acime! Ma iskreno, bilo mi je malo frka, jer bi odmah krenula prica oko slike i tako to. Problem je sto jos uvek nemam bike, tako da bi bilo moguce da me ljudi shvate kao provozacicu, a to mi je bljak... Svi smo mi fini ovde i prijatni.....osim jedne osobe koja se zove Borko_motorko..... ;D on odmah napada plen... ;D Salim se naravno... pozdrav i dobro nam dosla..... E pa nece moci, ja sam iskljucivo LOVAC, a lovina mi nisu bikeri Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dobro dosao, a to za matorce skoro svi su imali problema kao i ja zapni pa ga nekako kupi sam Eto ti ga sad, ostadoh ovde musko zauvek ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Maj 10, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla, G.I. Jane Nemoj samo da nas zacaras... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...