hammer 134 Napisano Jun 21, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen kod ovlascenog uvoznika prosle godine, nisu ni izvadjeni iz kutije a neplanirano smo promenili vozilo i otad stoje. Jos uvek u garanciji, ostalo oko 6 meseci do isteka iste cini mi se. Placeni 7 hiljada a neka im cena sada bude 5 crvenih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jul 12, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 4 crvene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Piske 37 Napisano Jul 13, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Gsxf 750f suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zainteresovan. Ako moze broj da se cujemo. Piske Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jul 14, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Piske je napisao: ja sam zainteresovan. Ako moze broj da se cujemo. Piske 062476123 zbog prirode posla cesto nisam u mogucnosti da se javim, tj mob nije kod mene, stoga ako me nema pustite sms pa cu se javiti prvom prilikom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jul 18, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...