makikt 3331 Napisano Jun 20, 2017 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Guliver, taj efekat blagog lelujanja motora se osećao do kraja putovanja posebno na otvorenom putu pri većim brzinama. Kasnije sam uglavnom vozila planiskim i manjim lokalnim putevima tako da to nije previše dolazilo do izražaja a verovatno sam se i ja posle toliko kilometara navikla . U svakom slučaju to nije eskaliralo u veći problem i bez ikakvih komplikacija sa motorom sam izvezla celu rutu. Razlog je verovatno neadekvatna torba ,a moguće da su tome doprinele i istrošene gume . Sada, rasterećen motor ima vrlo blage vibracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3331 Napisano Jun 20, 2017 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, mradomir said: He, he, amerikanci bi rekli "you are barking at the wrong tree". Nemoj se iznenaditi kada u sledećem putopisu bude menjala i ulje negde na putu Majo, već standardno dobro pisanje - samo tako nastavi. Haha... sve znaš, razmišljam u tom pravcu....biće i toga nadam se, samo da se sve skocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 799 Napisano Jun 20, 2017 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se baš svideo putopis. Hvala Majo. Kod tebe je uvek i "nemir i strast". Što se tiče lelujanja, imao sam isti slučaj i bio je u pitanju kofer. Bez njega sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 23, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja si ti meni kraljica... Nemam dalje sta da napisem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 24, 2017 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kad Doktor da dijagnozu, onda nema dileme: Nema veze sto pada kisa, ispod kacige je sunce! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tocak... 17 Napisano Jun 27, 2017 Svrati ponekad, 82 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Jul 10, 2017 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Decembar 12, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hrabro kao i uvek. Bravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 374 Napisano Decembar 12, 2017 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...