Spajk 827 Napisano Jun 14, 2017 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Motor u odlicnom stanju..gume nove,lanac,lancanici,plocice,ulje,filteri..sve zamenjeno ..semerinzi na desnom stapu popustili..trebalo bi ispolirati vizir i farove..nedostaju zadnji migavci....registrovan do 27.7.. Cena 2600e..Moguca zamena za neki motor,auto uz vasu doplatu..idealno neki motor za stazu i kes.. 0616161940 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Jun 15, 2017 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan nebih da ti rušim sneška ali.... ja prodajem mog koji je duduše godinu dana stariji bez dinara ulaganja, sa puno više opreme, registrovanog godinu dana, za 2500e i niko me za mesec dana pozvao nije ni da pita jel može za 2000.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 15, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto "realno" idu za 1500-1800 Kawasaki druze, jbg PS. naravno da se salim. Kawasaki je uvek nekako jeftiniji od ostalih ali bas da ni 2000 niko ne nudi, to je zabrinjavajuce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 15, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jaka cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano Jun 16, 2017 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ne žurim...Sve ide teško...Nerv.me samo što mi nije za Navak Dao sam cbr600rr 2003 za 2100 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano Jul 16, 2017 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za auto..malo skuplji ili jeftiniji...za kes 1900..za sada fiksno...reg istice 27.7.. Gume,lanac,lancanici,plocice,ulje..novo..znate koliko to kosta..od ulaganja semering na jednom stapu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...