Bubba Zanetti 1 3 Napisano April 11, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dali se neko seca moto skupa u kragujevcu 1994 god ,koji je organizovao mc mamut . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomaklija 0 Napisano April 23, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel to bilo u grosnici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxer 18 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan E to su bili skupovi , mesto boli glava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxer 18 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan E a da li se secate sledeceg skupa iste godina na Hajdusckoj cesmi i BG-u, sto je pravo matori Ljuba iz ROLING CHROM-a. To je bio dugo jedan od najvecih skupova koje sam posetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Maj 2, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Тај скуп у Грошници организовали су Аца мамут и Горан транвај Добар је био за то време Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Super...preduhitrio si me...ovih sam dana razmisljao o tome da se napravi neka foto-retrospektiva skupova koji su se organizovali u to vreme....recimo1994-97god.Malo ko je tada imao digitalni fotoaparat,ali skeniranje starih fotki bi pomoglo. Neke da pomenem...npr: Velika Plana,Sabac(tkzv.dvorac)Sr.Mitrovica itd. Licno mislim da je u to vreme bilo vise entuzijazma i nekako vise posveceno druzenju i zezanju.....standardi su bili shodno vremenu i prilikama tog perioda. Tada je sve to pocelo,masovnije....mada su se jos 91-92god desavali neki manji skupovi po Srbiji. Ajde da napravimo nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam i neke VHS kasete sa tih starijih skupova ali bi ih trebalo digitalizovati pa ko to moze i ima volje potrazicu kasete. Imam i fotografija sa tih starijih skupova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno 4 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Ja cuvam samo ulaznicu sa skupa kod Hajducke cesme. Zao mi je sto nemam slika :'(. Ako neko ima neka postavi na forum!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan interagent 6 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Jest tako bilo Miko, ja se secam, stampali smo im plakate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan ovih dana cu se baciti na skeniranje...samo da nadjem malo vremena.I ja imam neke snimke,VHS,naravno..Betmen je tada vodio emisiju na Politici i ubacivao je izvestaje sa skupova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6214 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan eeeee, a ja sa tog skupa kod Hajducke cesme imam: kuma Staju, zenu Ljilju /zahvaljujuci kumu/ i dva divna prijatelja koja sam tamo stekao. Kad to pogledam, sta ce mi sad karta i kud odoh na skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Maj 15, 2008 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da se zna.....kao i uvek sve dobre i kvalitetne stvari su upravo potekle bas iz srca Sumadije- Kragujevca pa tako i prvi ZVANICAN Moto skup u Srbijii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxer 18 Napisano Maj 29, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem VHS iz Sapca '95 iz zamka Slepcevic, nadam se da ga digitalizujem uskoro pa bice link za skidanje. Takodje i snimci ic '96 i '98 sa Beljanice gde smo mi bili domacini. Pozdrav za Baneta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajasw 0 Napisano Maj 29, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Valjevo city Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro da se ponovo okupe stari bajkeri iz Srbije.Mislim da bi tu bilo dosta evociranja uspomena na stara vremena.Da li ima neko dobar predlog gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Jun 29, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da se zna.....kao i uvek sve dobre i kvalitetne stvari su upravo potekle bas iz srca Sumadije- Kragujevca pa tako i prvi ZVANICAN Moto skup u Srbijii Evo kako je krenulo; Avala Beograd Tresnja Beograd Pancevo I zvanicni skup Novi Sad Sabac drugi skup Velika Plana tek je treci bio u Kragujevcu Kraljevo Sremska Mitrovica Beograd Hajducka Cesma Na Hajduckoj Cesmi je inace bila i jedina lutrija do sada kada je kao glavna nagrada bio motocikl KAWASAKI GPz 750 inace glavni sponzor moj kum Boris BEOKURIR koga sam upravo tada dobio za kuma... KUME IZGORE TI KESA 1 Bilo bi dobro da se ponovo okupe stari bajkeri iz Srbije.Mislim da bi tu bilo dosta evociranja uspomena na stara vremena.Da li ima neko dobar predlog gde? juce u Plani na skupu neki novi klince ne videh stare bajkere i ja se slazem da bi trebalo okupiti stare bajkere na jednom mestu kako bi se podsetili starih dobrih vremena i evo predlazem da to bude Velika Plana posto smo bas u Plani za prvi moto skup osvojili i prestiznu nagradu kao najbolji organizovani skup te godine Sto se tice slika i video snimaka imam ih dosta pa mi pisite na unuce@verat.net a imam i DVD sa prvog skupa u Plani pa ko voli nek izvoli poslacu mu kopiju i ujedno ko ima jos neke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Jun 30, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Unuce kralju!!! Sad si me totalno ubedio kada sam video belog VFR koji je tada bio Borisov,a ne zadugo posle moj.... :-* skupicu te flajere i ostalo, kao i fotke...... Mnogo mi je drago da sam te cuo posle toliko vremena Zile,Beograd (sa ZZ-jem,Cveletom i ekipom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Jun 30, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Unuce kralju!!! Sad si me totalno ubedio kada sam video belog VFR koji je tada bio Borisov,a ne zadugo posle moj.... :-* skupicu te flajere i ostalo, kao i fotke...... Mnogo mi je drago da sam te cuo posle toliko vremena Zile,Beograd (sa ZZ-jem,Cveletom i ekipom) Hajde ljudi da se okupimo negde i podsetimo se ovih dana opisanih u ovoj temi pisite , predlazite ako se neki secaju Plana je bila zakon za to vreme ko dodje u Planu ode kuci tek posle nedelju dana i deblji za pet kila jer prvih pet pijanci drugih dva se trezni Eto razloga i predloga da se okupite ponovo u Plani kraj Morave PS izvinjavam se postavljacu teme jer sam malo otisao dalje ponesen komentarima i secanjima na to vreme Dali se neko seca moto skupa u kragujevcu 1994 god ,koji je organizovao mc mamut . Naravno da se secamo i pokojnog Ace mammuta koji je sada stvarno legenda i trebalo bi da vi kragujevcani organizujte jedno okupljanje na secanje Ace mammuta, secam se kada smo te godne najpre u Plani pa zatim kod vas u Kragujevcu pa u Sremskoj Mitrovici pravili takozvane izvidnice za odredjivanje lokacije -mesta gde ce se odrzati skupovi ona silna pojedena prasad u pomenutim mestima u organizaciji tadasnjih clanova ta tri kluba a kasnije i osnivanje MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE u Plani 1994 godine bas u realizaciji ova tri kluba kao i novosadjana i zurke u u Plani povodom osnivanja uz prisustvo svih vaznih "faca" iz cele Srbije tako da ko je proziveo sve to zna sta je bilo prava stvar i steta je sto nekih koji su sad legende nisu vise sa nama AcA MaMMuT ,Rade Sliakar kao i Kreza obojica iz Arhangela i mnogi drugi pioniri srpskog BAJK POKRETA ako to mogu tako da nazovem pa vec kad sam ih pomenuo nek im je vecna slava uz malo podsecanje na njih slika iz Plane decembar 94 posle osnivacke skupstine MAS-a pozdrav tadasnjim momcima Gajgeru iz Kragujevca , Popu najludjoj rokerki Jasmini mummut i Krkelji , Stevi panduru , Paravini iz Mitrovice,Rokyju iz Grocke, Ziki Miladinu Arhangelu,Aci Cveletu pravom bajkeru kamiondziji , Bozi Rendiju , Zokiju Jonu ma gde god bio sada, Raletu plavusanu, Stevi taxisti i Vasketu iz N Sada kao i mom kumu Borisu beokuriru kome je izgorela kesa na mom vencanju na pravom bajkerskom vencanjui,Mirku crkvenjaku iz Sombora , Zvoncetu iz Apatina ,Bugiju iz Moto revije , Paji iz Kraljeva i svim drugima za koje je malo mesta ovde da se spomenu ... pa ljudi ako vas ima negde na sajtu ili ako ih vidjate pozdravite ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Jun 30, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Unuce kralju!!! Sad si me totalno ubedio kada sam video belog VFR koji je tada bio Borisov,a ne zadugo posle moj.... :-* skupicu te flajere i ostalo, kao i fotke...... Mnogo mi je drago da sam te cuo posle toliko vremena Zile,Beograd (sa ZZ-jem,Cveletom i ekipom) only 4 U glavne face :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jul 2, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Zokiju Jonu ma gde god bio sada Zoki se odselio u Ameriku '99. Tamo je naravno vozio Harlija sve dok ga nije pokupio neki pick up. Dobrano se izlomio. Mile Brada (njegov drugar) je isao da ga poseti. Ne znam kakve su posledice ostale, ali verujem da vozi i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Jul 2, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Zokiju Jonu ma gde god bio sada Zoki se odselio u Ameriku '99. Tamo je naravno vozio Harlija sve dok ga nije pokupio neki pick up. Dobrano se izlomio. Mile Brada (njegov drugar) je isao da ga poseti. Ne znam kakve su posledice ostale, ali verujem da vozi i dalje. hajde nekako da mi posaljete njegov da se cujem s njim ili vec Bradin jer po ideji Zokija Jona osnovan je MAS bas u Vel Plani decembra 94 kakav je to lik da znate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 2, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Zokiju Jonu ma gde god bio sada Zoki se odselio u Ameriku '99. Tamo je naravno vozio Harlija sve dok ga nije pokupio neki pick up. Dobrano se izlomio. Mile Brada (njegov drugar) je isao da ga poseti. Ne znam kakve su posledice ostale, ali verujem da vozi i dalje. hajde nekako da mi posaljete njegov da se cujem s njim ili vec Bradin jer po ideji Zokija Jona osnovan je MAS bas u Vel Plani decembra 94 kakav je to lik da znate Pa zar se nismo ODREKLI Zokija jer je davao motor NARODNJACIMA za spotove :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jul 3, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Secate li se onih Spanaca sto su na BMW K100RS bili na proputovanju po Evropi i svratili u, cini mi se, Kragujevac, pa se obeznanili od alkohola i odusevili , jer su mislili da u Srbiji nema ni motora, a kamoli skupova ;D .Posli su tek u 15.00h, jer vozac nije znao gde se nalazi od alkohola. Za 3 godine su presli 150 000km sa BMW, video sam licno u saobracajnoj. Ima i ruznijih dogadjaja kad se jednom tipu na kraju skupa pred polazak zapalio i izgoreo BMW K100, na sred livade, a niko nije imao PP aparat. Pa kad su se pokacili dvojica, a Aca Mamut i drugovi jednom oteli pucu pa mu vratili metke, a kad se otreznio i sve ostalo. A bio lep magnum full hromiran ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 3, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dužno poštovanje svima koji su od '94. na moto-skupovima, ja sam klinac pa sam se tek od '99. pridružio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Jul 3, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Secate li se onih Spanaca sto su na BMW K100RS bili na proputovanju po Evropi i svratili u, cini mi se, Kragujevac, pa se obeznanili od alkohola i odusevili , jer su mislili da u Srbiji nema ni motora, a kamoli skupova ;D .Posli su tek u 15.00h, jer vozac nije znao gde se nalazi od alkohola. Za 3 godine su presli 150 000km sa BMW, video sam licno u saobracajnoj. Ima i ruznijih dogadjaja kad se jednom tipu na kraju skupa pred polazak zapalio i izgoreo BMW K100, na sred livade, a niko nije imao PP aparat. Pa kad su se pokacili dvojica, a Aca Mamut i drugovi jednom oteli pucu pa mu vratili metke, a kad se otreznio i sve ostalo. A bio lep magnum full hromiran ;D sa spancima sam do pre nekoliko kodina kontaktirao a pokupili smo ih na autoputu kada smo posli iz Plane za KG oni jadnici nisu verovali da se sipa benzin iz flasa jer su napunuli tankove u Madjarskoj a pred Planu im nestalo benzina,banke nerade da dignu novac sa racuna i mi ih poveli,Cibuk poneo prase i jagne pa smo ih pekli pokraj sume i naucili spance da pevaju pojedine pesme...ludo burazere ludo bilo je islucajeva da smo pokupili sa autoputa i amere koji nisu verovali da se kod nas vodi rat jelom i picem u najvecem embargu i on jadnicak nije imao kinte pa ga Rendi i Kospa finansirali da bi otisao iz Plane do USA ambasade na slici dole s desna amerikanac Chad Rod iz Minesotea vozio Hondu 250 iz 77god,Rendi,Ja i Kospa u Sturgis cafeu slike iz KG skeniracu pa postaviti za koji dan nesto me scener zeza tj driver za scaner Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...