ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 1, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Po komentarima (u većini tema) se nedvosmisleno vidi da je počela 'ladnoća i da se manje vozi. Ali je super za razbibrigu i dokonisanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 1, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Šumadinac je napisao: Po komentarima (u većini tema) se nedvosmisleno vidi da je počela 'ladnoća i da se manje vozi. Ali je super za razbibrigu i dokonisanje. Winter is coming Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15080 Napisano Novembar 1, 2017 moto merkat °°, 4948 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bice ovo vruca zima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 19, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zeli,moze da dobije najlepseg Fazera u Srbiji,sa full opremom,za 3500 evra,ali samo dok ne ode bajk koji zelim da kupim.Na njega,bukvalno nema vise sta da se stavi. 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16229 Napisano Septembar 19, 2018 Misbehave Responsibly, 1647 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Džaba što je lep kad na njemu boli zadnjica 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 19, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, drs je napisao: Džaba što je lep kad na njemu boli zadnjica Bolno dupe ostaje meni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16229 Napisano Septembar 19, 2018 Misbehave Responsibly, 1647 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor vijaš ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 19, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, drs je napisao: Koji motor vijaš ? Javicu ako dodje do realizacije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 19, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 0646825522 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 21, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja stopirana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 21, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAHAHAHAHA... Tacno sam znao! Provozao si se malo i opet se zarazio moto-virusom!Sent from my LG-H815 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Septembar 21, 2018 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Onda stopiram i ja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 21, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Braco moja,ne verujte vise nikome nista.Eto odosmo po preporuci da vidimo i uzmemo motocikl...Kakav krs jbt.Pa ovaj moj je svetinja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10505 Napisano Septembar 21, 2018 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, sashac je napisao: Braco moja,ne verujte vise nikome nista.Eto odosmo po preporuci da vidimo i uzmemo motocikl...Kakav krs jbt.Pa ovaj moj je svetinja. Koji si gled'o?Da znamo...ili barem grad,mesto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 21, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam na ovaj: http://www.polovniautomobili.com/motori/12167002/yamaha-fazer-1000-ch-top Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 22, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, shoyyka je napisao: Koji si gled'o?Da znamo...ili barem grad,mesto... nbgd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Septembar 22, 2018 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Onaj iz Kragujevca izgleda super. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 22, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Zema je napisao: Onaj iz Kragujevca izgleda super. Go ko pistolj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 22, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Akrap auspuh,pokazivac stepena prenosa,amortozer volana ohlins,mra vizir,komplet crash barovi i nosaci,sediste,svi servisi odradjeni,sva nova ulja,grejaci rucica,tri nova ganc kappa kofera,12v uticnica,led migavci,nove gume,vislje koskice...to je ono sto razlikuje ovaj iz Kraljeva i moj...ah da moj je registrovan...i da,moj agregat je procesljan i proveren,tamo ko zna sta je...Evo klinac cisti motor,lanac,licka ga...to je ljubav i paznja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 22, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Da na onaj stavis ovo,treba ti 2000 evra...I onda neki pricaju ovde o nekim realnim cenama a prodaju ih klot ko baba sto mi bila kad je dosla za bgd.Idiotluk cisti.Ovde nisam racunao navigaciju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13222 Napisano Septembar 22, 2018 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne zezamo, mnogo je lepo kada imaš primerak sa kvalitetnom opremom. Kada stane pored primerka klotare kao da nisu isti motori. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Septembar 22, 2018 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam skoro BMW F800 gs star 2, 5 god pun dodatne opreme za istu cenu kao ovi bez opreme. Jedina razlika je sto sam ja odma prodao a oni ne. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 22, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zema je napisao: Prodao sam skoro BMW F800 gs star 2, 5 god pun dodatne opreme za istu cenu kao ovi bez opreme. Jedina razlika je sto sam ja odma prodao a oni ne. I ti si pametan,ili oni?Sta tvoje pare jeftine,ovih sto kupuju skupe.Kad stavim dogodine fazera na prodaju bice klot ko od majke rodjen.Sto ljudima da uskratim radost nadogradnje motora... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Septembar 22, 2018 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan To je vecita tema koliko dodatna oprema utice na cenu. Da daje prednost u prodaji to je sigurno. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1679 Napisano Septembar 25, 2018 Drug član, 818 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.9.2017. at 14:45, idanijel je napisao: ok slazem se ,al sredina je 3390-3650e https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=26000&makeModelVariant1.modelDescription=fzs+1000&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&minPowerAsArray=KW&scopeId=MB a i da ce ostati neprodat za ovu cenu ,potvrdice vreme. srecna prodaja. a vreme je vec potvrdilo 100 tinak dana na oglasu. prodje godina... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...