Arso 2443 Napisano Jun 8, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dokle bre!!!??? http://www.blic.rs/vesti/hronika/tragedija-na-zlatiboru-jedan-motociklista-poginuo-drugi-tesko-povreden/ebvpfz4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Jun 8, 2017 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam čuo da je povređeni sa Uba - Jovan što se bavi prodajom motocikala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Jun 9, 2017 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zna sta se desilo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Jun 9, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas sa drugarima da pogledamo par motora izmedju ostalog i jednog XX-a kojega Jovica prodaje. Ukoliko sam dobro razumeo sestru išli su u koloni sa više motoiklista na skup. Momak koji je, nažalost, poginuo ih je preticao, naišlo vozilo u suprotnom smeru, on se naglo vraća u svoju traku, udara u motor ispred Jovice, taj treći sleće sa puta, a Jovica i ovaj momak koji je poginuo se sudaraju. Jovici su izvadili jedan bubreg, ništa nije slomljeno, stanje stabilno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8471 Napisano Jun 9, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan poginuo na putu Uzice Pozega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Jun 9, 2017 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan gde na putu ue pz,ja sam danas 3x prosao tuda ?masa motora u pravcu Zlatibora danas,mozda i ja sutra odemПослато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15788 Napisano Jun 9, 2017 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Протомајстор je napisao: Bio danas sa drugarima da pogledamo par motora izmedju ostalog i jednog XX-a kojega Jovica prodaje. Ukoliko sam dobro razumeo sestru išli su u koloni sa više motoiklista na skup. Momak koji je, nažalost, poginuo ih je preticao, naišlo vozilo u suprotnom smeru, on se naglo vraća u svoju traku, udara u motor ispred Jovice, taj treći sleće sa puta, a Jovica i ovaj momak koji je poginuo se sudaraju. Jovici su izvadili jedan bubreg, ništa nije slomljeno, stanje stabilno. Poznatiji kao Zile, uvek vedar nasmejan lik, zivi danas i ne razmislja za sutra. Voleo je brze motore, pozajmljivao, padao i nikad nije stasao u svet bajkera..... danak neiskustvu platio je visokom cenom, nek mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...