dane035 14 Napisano Jun 6, 2017 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz sutra mi stize nova guma Mitas C-04, zadnja. Placena 4800, nova u prodavnici. ako nekog zanima gdfe je kupljena po ovoj ceni neka pita. Elem, zadnja felna je malo kriva, jer je malo udarena, i koliko vidim, ispravljana je koliko je moglo, ali i dalje nije to to. Ako stavim gradsku gumu, oseca se da baca zadnjicu..... Pitanje je gde mogu da kupim obruc felne dimenzije 2.15x18 ili 2.50x18 sa 36zica, tako da prepakujem glavcinu na taj novi obruc. Hteo bih da novu gumu stavim na ispravnu i dobru felnu i da zavrsim sa tim. Drugo pitanje je: Od kog motora pasuje obruc/tocak zadnji? Pretpostavljam da ima jos Kineza, a mozda i neka Honda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 7, 2017 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Предњи од МЗ-а, "Јаворке" или шта ти допадне у тим димензијама? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Jun 8, 2017 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Yamasaki Sky/Sprint cross 50 zadnja felna je tih dimenzija. Ali Sprint izgoreo, ne bih znao sad da ti kazem gde da trazis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane035 14 Napisano Jun 9, 2017 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan OK, trazicu, ja sam ovo vec namontorao, jer sam malo nestrpljiv bio.....ali zamenicu kad tad. Ako smem ovde da napisem nesto kao oglas - ako neko ima, prodaje zadnju felnu iz naslova, nek mi se javi. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jun 10, 2017 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da se pridružim kupovini, i meni bi trebao jedan komad, nije hitno Zadnji točak mi je u redu ali imam glavčinu, žice i anker ploču komplet za još jedan zadnji točak i šteta bi bila ne kompletirati ga. Nek se nađe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jun 10, 2017 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dane, gde si kupio C04 ? Mene u stvari više interesuje C05 ali njih nema ni u proizvodnji već neko vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane035 14 Napisano Jun 12, 2017 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Delmaxu. Imaju sajt gumamax.com pa proveri stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jun 17, 2017 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...