dane035 14 Napisano Jun 6, 2017 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, procureo mi je zadnji kocioni cilindar (zapravo, u pitanju su 2 cilindra i 2 klipa). Precnik klipa je 25mm. Potrebne su mi kocione gumice. Gde to da nadjem? Posto u katalozima slabo imaju delove pod stavkom Keeway, trebalo bi naci neki drugi model koji ima ovakvu konfiguraciju. Znaci, svaki od 2 cilindra ima po 2 gumice, unutrasnju i spoljnu (za prasinu). Postavljam slike kako bi iskusni mozda prepoznali koji motor jos ima ovakvu konfiguraciju. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10440 Napisano Jun 6, 2017 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj "Sigurnost Zrenjanin" oni mogu da ti to rese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Jun 6, 2017 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno Sigurnost Zrenjanin, ja sam uzimao pre mesec i po za GS, ti im objasnin sta ti treba oni posallju, sve zajedno sa postarinom ispod 500 dinara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Jun 6, 2017 Zainteresovan, 544 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A da li rade i reparaciju klješta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jun 6, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se desilo sa starim gumicama ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Jun 6, 2017 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam oni rade samo gumice (pozovi ih i proveri) , u zavisnosti od dogovora mozes da im posaljes kocioni cilindar da oni zamene ili im kazes dimenzije pa ti oni posalju pa ti sam zamenis... meni su konkretno dotrajale zbog starosti pa mi je propadala zadnja kocnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane035 14 Napisano Jun 6, 2017 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, strasilo je napisao: Šta se desilo sa starim gumicama ? Pregrejao se disk u voznji i popustile gumice od temperature, pocele da cure. Posle citam da se to desava na ovom modelu a i na slicnim Kinezima. @Ostali, sredjeno sa "Sigurnost", sutra stizu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Jun 7, 2017 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/118604-reparacija-zadnje-kocnice-gde-naci-gumice/ Disk se pregreva u normalnoj vožnji ako dolazi do zaglavljivanja sistema, klipova ili samih klješta, to može da se desi i kod Bremba ako se ne menja ulje redovno i ne održavaju sama klješta, kod Kineza je možda sam materijal podložniji brežem korodiranju pa se zato brže i češće javlja problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...