Heldon 44 Napisano Mart 4, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crossrunner 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Ovi Balkanski putopisi su stvarno uživancija i za vožnju i za čitanje!Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Mart 4, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan On 6/18/2017 at 8:11 AM, Vroc-Kapo said: Odlicno napisano i poslikano. Laze ti google, ono u Zadru je sat, i koliko ja vidim, 09:42 je On 6/18/2017 at 9:04 AM, e-mayl said: Nisam bio po noći, samo po danu. Nigdje nisam vidio sat. Nigdje se u opisima i ne spominje sat : https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Pozdrav_Suncu Kapo-Kapo U Srbiji se kaže pali ga ko .............. slamu (dodati po nahođenju ) (vidim da je e-mayl iz Pule ,pa sve skupa ...... no hard feelings ) .Extra kombinacija Dalmatinskoga i Srb humora ,ko nekada. Pozdrav svima i puno lepih ( lijepih ) ( lipih ) kilometara. Tesha Mladenovac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Mart 6, 2018 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za turu, bravo za putopis, bravo za fotografije... Pošto je putopis završen dozvoli da postavim nekoliko fotografija, vezanih za morske orgulje u Zadru. Meni je to omiljena tačka, pogotovo u vreme zalazka sunca. Krajem avgusta 2015 imao sam priliku da tamo pratim pozdrav suncu. Pomalo mistično, svakako potpuni relaks... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GastroBiker 1216 Napisano Mart 6, 2018 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys, BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, nemo said: Bravo za turu, bravo za putopis, bravo za fotografije... Pošto je putopis završen dozvoli da postavim nekoliko fotografija, vezanih za morske orgulje u Zadru. Meni je to omiljena tačka, pogotovo u vreme zalazka sunca. Krajem avgusta 2015 imao sam priliku da tamo pratim pozdrav suncu. Pomalo mistično, svakako potpuni relaks... Hvala na dodatku, upotpunio je priču o morskim orguljama i pozdravu suncu. Moj doživljaj je baziran na kratkoj prepodnevnoj poseti bez puno informacija, e-mayl je dao sve potrebne informacije o instalaciji, Vroc-Kapo je uneo potrebnu dozu humora a tvoje fotografije su dale jednu potpuno novu dimenziju ovoj priči tako da nema druge nego da ponovo dodjem i to u pravo vreme pa da doživljaj bude potpun. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan odlican putopis ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...