markoizkule 883 Napisano Maj 28, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj verni moped Kymco Super 8 50ccm 2t. To je ova masina: http://www.kymco.rs/skuteri/skuteri-50ccm/super-8-50.html Skuter je nov kupljen 23.07.2012 u Novom Sadu od zvanicnog uvoznika (Milano doo). Skuter se vodi na mene i ja sam mu jedini vlasnik. Slike skutera: Nedostaci: Fali vizir kojeg je moj otac slucajno slomio torbom za tenis kada ju je prebacivao na rame i zakacio vizir. Opruga koja drzi centralni stender je malo slabija pa se centralni ne povuce do kraja pa je potrebno nogom samo malo gurnuti i to je to. stavljana je druga opruga (original) ali je i ona oslabila posle pola godine...nisam se hteo vise cimati sa time..ne smeta apsolutno nicemu. Leva poluga kocnice je malo labava (ima hod gore dole par milimetara). nista nije slomljeno vec iskrivljeno prilikom transporta jer nisu dobro spanovali skuter pa se naslonio na zid kombija. ne smeta funkcionisanju/rukovanju/izgledu niti se primecuje. Sat mu ne radi (ne km sat vec ovaj redovni, vremenski). Sta valja: sve ostalo. nema ostalih nedostataka. Sta trebna raditi u narednom periodu: Nista! na motoru je ove godine sve sto je bilo dotrajalo zamenjeno. akumulator nov. filter. svecica nova. sva ulja nova. (kociono, vile, diferencijal). Kais i rolnice menjani pre 1500km (jedino je ovo prosle god radjeno). Istorijat: 2015 godine. u rano prolece (mart) je greskom servisera (uvek servisiran kod zvanickog uvoznika. nije mi bilo tesko da odem iz Kule za NS da bi se uradio servis) jedna sajbnica za crevo ulja ostala labava i motor nije dobijao dovoljno ulja i motor je zaribao (nije skroz ali sam osetio u voznju da mu je malo pala snaga pa sam ga odmah ugasio i primetio da ulje ide pored creva i odmah ga odslepovo na servis (ovom prilikom se rucica gocnice malo olabavila - napisao sam to u nedeostacima)). Posto je jos bio pod garancijom (3 god garancije) sve je zamenjeno NOVIM i ORIGINALNIM delovima (imam negde i celu dokumetnaciju). Tada je skuter imao oko 15 hiljada kilometara (sto ce reci da se vozilo bez stajanja i svaki kvalitet masine je dokazan mnooogo puta u tom periodu). Posle zamene delova motor je ponovo razradjen kako dolikuje i od tada nikakav problem (sto ce reci gotvo nov agregat u masini). Ono sto sam promenio u samom rukovanju skutera je da i pored toga sto on sam mesa ulje ja ipak u benzim sipam jos malo ulja za svaki slucaj. Ovo radim na savet drugara i majistora Gorana Kovinica iz Kule. ko ga zna moze da potvrdi njegovu strucnost. on je i odrzavao skuter posto je garancija istekla. Skuter je od tada malo presao. Ni 3000 km. Razlog je jer imam jod 2 motora pa mi ovaj uglavnom stoji. Vozi se svremena na vreme po gradu i otac ga dve godine koristio da ide na tenis. Skuter je UVEK garaziran. I zimi i leti. Nikad nije stajao na suncu ili kisi. Skuter nikad nije padan/lomljen. sve plastike cele. tragovi redovnog koriscenja ali nigde vidljive ogrebotine koje kvare izgled ili sta ti ja znam. Motor je uvek pustan da se zagreje pre voznje. Nikad akan hladan (a ni ugrejan). Vozen normalno. Sve na njemu originalno i bez kineskih delova. Ulje uvek motul scooter expert. Ostalo: Skuter je povelik. Nije mali ko one yamahice i aprilije. tako da odgovara i malo vecim vozacima (ja sam malo veci vozac pa sam kupio sto veci skuter koji sam mogao naci). Skuter nije brzinski sampion i ne ocekuj 80 na sat sa njime. sa mojom tezinom od nekih 120+ kila 65km/s je maximum. Skuter poseduje originalnu fakturu gde je naznaceno da je max konstruktivna brzina 45 na sat tako da nema problema reg na zute table. Skuter je registrovan do kraja avgusta. Dodatna oprema: Poseduje kofer za kacigu i jos po nesto pored kacige. ram za tablicu - loooool Gratis tehnicki pregled od mene Cena i razlog prodaje: 950 eura - FIXNO Razlog je sto imam i veliki motor i maxi skuter a hteo bih da imam i enduro. Prodaja nije hitna i nece puno uticati da li cu nabaviti enduro ili ne, samo ce mozda ubrzati malo taj put. Zamena: Za neki enduro preko 250ccm uz vasu ili moju doplatu. (bez kineza). moze i za motor bez papira ali iskljucivo uz vasu doplatu. ili quad koji nije kinez. Video: Ovako se skuter ponasa u voznji: Ja sam visok 190 a cura skoro 180 i oboje stanemo komotno. Da napomenem da skuter ima dovoljno snage da nas dve budale popne na venac na fruskoj gori (oko 200kg zive vage). Svaka provera skutera je moguca. Proba iskljucivo uz avans u celom iznosu. Skuter je mazen i pazen. Za sva pitanja sam tu. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Maj 28, 2017 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sto volim ovakve oglase, detaljno, precizno...... dobar primerak, srecno sa prodajom Proveri samo smer rotacije prednje gume, mislim da je kontra stavljena a mozda i gresim, ne zameri. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Maj 29, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Satelis said: Sto volim ovakve oglase, detaljno, precizno...... dobar primerak, srecno sa prodajom Proveri samo smer rotacije prednje gume, mislim da je kontra stavljena a mozda i gresim, ne zameri. Dobra je rotacija. Sara je takva. Radim na tehnickom i bilo bi me uzasno sramota da mi je takav detalj promakao Guma nikad nije proklizala a testirala se na mnogim podlogama (testirao kocnice). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jun 12, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Jedna plastika se pocela malo cuti (gotovo neprimetno) na vecoj brzini i preko neravnog asfalta. Jedva se culo ali me nerviralo. Za vikend taj deo plastike skinut, provereno da nesto nije puklo. Sve ok bilo. Stavljen ulozak ispod srafica i sad se nista ne cuje. Skuter je sto se tice plastike fabricki utegnut i nista ne skripi ni po najvecoj brzini i po kaldrmi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Jun 15, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Imas ppSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jun 28, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan LJudi mora da su bez para skroz. Pa ovo je uveliko ispod cene za ovaj model i jako slaba zainteresovanost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Jun 28, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Ja nzm kako ovaj skuter vec nijeprodat, stvarno mi ne ide i glavu,... da vec nemam jedan ,do sad bi se navozao sa njim lepo... Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 29, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Potpisujem da je skuter u extra stanju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Avgust 22, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam motor koji me interesuje i čovek će me čekati dok se ne vrati sa mora. Vraća se sledeći vikend, odnosno 2 septembar. Za motor mi fali ravno 820 eura tako da skuter ide po toj ceni do drugog septembra. ako se ne proda do tada povlaci se sa prodaje a enduro ce sacekati sledecu godinu da se kupi tako da ko želi odlican primerak skutera za male pare sada ima sansu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...