Mazak 270 Napisano Maj 27, 2017 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pomozite ZX-6R, `1999, nece da upali kad se zagreje. Nakon duze voznje po gradu ako upali ventilator (4 crte) nakon gasenja nece da upali. Sacekam 5-10 min da padne za jednu i onda je ok. Ako su tri ili manje crtica nema problema pali lepo Hladan pali na prvu Akumulator star jedan dan dimenzije prema user manualu YTX9 - BS Svaki savet dobro dosao, takodje mi treba preporuka majstora za odrzavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 27, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ovaj sto si kupio za stazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Maj 27, 2017 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Maj 27, 2017 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Kad vruc nece da upali obicno bude zbog pretegnutih ventila ili slabije kompresije.Treba izmeriti kompresiju i posle ce biti mnogo jasnije.Jel nece nikako da upali ili se gasi kad je zagrejan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Maj 27, 2017 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Motor lepo ide i ne gasi se u voznji. Ne dimi i nemam osecaj da je kompresija losa Da li je moguce da pumpa za gorivo ne radi kad se ugreje? Imao sam takav slucaj na autu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Maj 28, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan A sad razmisli o jeftinijoj problematici i verovatno tacnoj, svecice!! Verovatno su izgubile toplotnu vrednost, imao sam slican problem na prethodnom motoru, cim se ugreje teze pali, duze vergla itd. Kupio druge i resio problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Maj 28, 2017 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Mogucuce ko zna.Jednom sam kupio nove NGK-a svecice i motor je lose radio,vratim stare i radi bez problema.Imam merac kompresije pa ako si raspolozen da navratis jedan dan da to proverim i vidim usput i svecice kakve su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 29, 2017 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ili struja ili kompresija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Maj 29, 2017 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pitam posto ne znam, zar ne bi trebalo da dimi ako je kompresija, odnosno ako su karike u problemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninjazx7r 0 Napisano Avgust 17, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prnjavor Motocikl: Kawasaki Ninja zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Zamjeni relej alnesera. Ja imao problema na Zx7r i tako sam rijesio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros simeunovic 0 Napisano Jun 12, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan On 27.5.2017. at 18:07, Mazak je napisao: Drugari pomozite ZX-6R, `1999, nece da upali kad se zagreje. Nakon duze voznje po gradu ako upali ventilator (4 crte) nakon gasenja nece da upali. Sacekam 5-10 min da padne za jednu i onda je ok. Ako su tri ili manje crtica nema problema pali lepo Hladan pali na prvu Akumulator star jedan dan dimenzije prema user manualu YTX9 - BS Svaki savet dobro dosao, takodje mi treba preporuka majstora za odrzavanje Pozdrav drugar, imam isti problem sa istim motorom, ako si rešio to mozes li mi reci u cemu je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Jun 18, 2021 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nisam imao strpljenja I prodao sam ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...