filipkid 41 Napisano Maj 26, 2017 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iz svoje kolekcije motora (koja broji 1kom.) na prodaju stavljam Yamaha Super Ténéré XTZ750. Motor je kod mene poslednjih 6 godina. Pre toga bila je u vlasnistvu prijatelja iz moto kluba Čivija koji je uvezao iz Švajcarske. Iskreno nisam planirao ikada da je prodam, medjutim u situaciji sam gde nemam puno izbora... Mehanički nema ni jednu manu (po mojim kriterijumima, odrzavana je kao muzejski primerak), estetski mozda po koju. Od kad je stigla u SRB svaku zimu je bila garazirana, svaki početak sezone bez izuzetka menjano ulje i ostale potrošne stvari. Motor se nalazi u Beogradu, Topcider. Neke od stvari koje su na motoru: Prohromska izduvna grana (cela) Arrow lonac auspuha Sediste (na istoj visini kao fabricko, samo modifikovano, udobnije i (mozda) lepše) Crash bar Lightprotector - metalna mreza za far (nije ugradjen) 2x LED baklje (dnevna i nocna voznja) 12V uticnica LED migavci Diskovi - zamenjena sva 3 sredinom prosle sezone Pakne - stavljene nove na kraju prosle sezone Lanac i lancanici - U dobrom stanju, stavljeni novi sredinom 2015 (od tad presao ~6000km) Gume - još ovu sezonu i trebaće im zamena Previse sitnica koje dajem uz motor (gumice/sileni, stitnici prednjih diskova, razne garancije delova, potrosni rezervni delovi, stari delovi koje mi je bilo zao da bacim...) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Godina proizvodnje 1994. Godina prve registracije u SRB 2008. Registrovana do 30.06.2017. Uradjen servis na pocetku sezone 2017: zamenjeni filteri ulja i vazduha, rashladna tecnost, svecice i ulje. Pravim ljudima na poklon dajem prednji i zadnji stender (kupljeni preko). Zgodni za odrzavanje lanca, menjanje ulja, razne mehaničarske zahvate, u zimskim mesecima moze da se podigne da ne stoji na betonu zbog guma itd... CENA: Dogovor. Zamene mi nazalost ne odgovaraju. Kontakt: Filip 063 7673265 (samo poziv i SMS) Filip 060 0006580 (Viber i WA) Odgovaram na sva pitanja i nebulozne zahteve, mailom, sms, viber, whatsapp, poziv, telegram... Slike stizu u sledecem postu. Lep pozdrav svima! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Maj 26, 2017 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Slikao sam je pre par dana na Kosutnajku prokletim tabletom... Na zahtev saljem jos slika/video (u medjuvremenu sam nabavio telefon sa normalnom kamerom) 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 27, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Tenerica-lutka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 27, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mi se čini ili je Tenera spuštena malo? Inače, lep primerak, vidi se da je mažen i pažen... Prosledio sam kontakt telefon drugaru koji je zainteresovan za motor pa će te verovatno kontaktirati... Srećna prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 975 Napisano Maj 27, 2017 Sindikat Samostalni Jahač, 368 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega,odličan primerak 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Jun 2, 2017 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos slika, ove sa tableta su ocajne. CENA 1650eur (moze i u 2-3 rate) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 28, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, jel Stenera i dalje aktuelna? Mozes li napisati ili ovde ili na pp koje su mu to estetske mane koje spominjes u oglasu...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Jun 28, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pazario ova dva štendera ako su na prodaju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 4, 2017 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sine ako baš nije oglavu ne radi to.. Ja ne mogu da se sastavim od kad sam se rastao Jedini adekvatan prelaz je nova afrika ili tenera..ali za to moraš u gasterbajtere pa onda nemaš ni kad ni gde da voziš.. Nema boljeg motora za manje para.. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Jul 11, 2017 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/29/2017 at 0:38 AM, Nenadbg88 said: Ja bih pazario ova dva štendera ako su na prodaju Moze, 1600eur su štenderi, motor dobiješ gratis On 7/4/2017 at 10:26 AM, vlajko said: Sine ako baš nije oglavu ne radi to.. Ja ne mogu da se sastavim od kad sam se rastao Jedini adekvatan prelaz je nova afrika ili tenera..ali za to moraš u gasterbajtere pa onda nemaš ni kad ni gde da voziš.. Nema boljeg motora za manje para.. A znam, a šta ću Moći ćemo da kukamo jedan drugom bar ako ništa... CENA 1600EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...