djole majstor 12 Napisano Maj 23, 2017 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari !!! Interesuje me kakva su vasa iskustva sa Hondom NX Dominator 500 i Kawasakijem KLE 500 mane prednosti, da li se kvare, odrzavanje, potrosnja, kako idu, koji se bolje pokazao. Posto drugar planira da kupi jedna od ova dva navedena motora. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Maj 23, 2017 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svi koji su imali sreće da kupe dobre primjerke imali su (uglavnom) dobra iskustva. Oni koji su naletjeli na loš primjerak imali su manje dobra iskustva. Dakle, neka uzme onaj motor koji je u najboljem stanju od ponuđenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 12 Napisano Maj 23, 2017 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odogvoru, to sam mu i ja rekao koji je u boljem stanju taj da kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...