MoeJoe 5 Napisano Maj 19, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: MZ, Sachs Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji pre nekoliko dana sam kupio Suzuki GSX 250. Fali mi jedan deo na njemu. Ne znam ni kako se zove, ni sta da trazim, ni gde da trazim... Help! Evo slike hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 19, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan http://www.repairmanual.com/product/1980-1981-suzuki-gs250t-gs300-service-manual-u99500-85551-0e3/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 20, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Moj dobar prijatelj a i nas kolega bajker iz Sapca Dalibor, ima dva agregata od GSX 250, jedan je komplentan a drugi je bio za delove. Danas cu biti sa njim pa cu ga pitati da li ima i da li bi prodao!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Maj 20, 2017 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Nisi rekao koje je godine motor. Evo ti da se malo upoznaš ako je to GSX250 a ovde imas dijagramski prikaz delova klik na link https://www.cmsnl.com/suzuki-gsx250es-1983-d-general-export-e01_model13607/partslist/ Suzuki GSX250 Manual+Sruja.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 20, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kolliko ja vidim po ovoj tvojoj slici - tebi tu ne fali jedan deo već više njih : Breg, noseća ploča platina, platine, dekla, kablovi . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoeJoe 5 Napisano Maj 20, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: MZ, Sachs Prijavi odgovor kao problematičan 1981 godiste... Hvala Throttle Addict Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Maj 20, 2017 Hronični Motociklopata, 7369 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, drumskalisica said: Kolliko ja vidim po ovoj tvojoj slici - tebi tu ne fali jedan deo već više njih : Breg, noseća ploča platina, platine, dekla, kablovi . . . Platine?? Zar nema taj Suzuki elektronsko paljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 20, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Biker-Boy je napisao: Platine?? Zar nema taj Suzuki elektronsko paljenje? Pa možda i ima, al mu onda fali sve to komplet što tu stoji ( elektronika ) + dekla. Nisam siguran šta mu je ono malo udesno ispod radilice, dal je kondenzator il davač pritiska ulja ( ako je kondenzator - onda mu trebaju platine ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoeJoe 5 Napisano Maj 20, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: MZ, Sachs Prijavi odgovor kao problematičan Ima elektronsko paljenje Deklu imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoeJoe 5 Napisano Maj 20, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: MZ, Sachs Prijavi odgovor kao problematičan Prethodni vlasnik mi je rekao na engleskom da mu fali "governor" & "spark ignitor" Narucio sam manual, valjda ce pomoci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Jun 22, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Meni na gs-u tu stoje pickup-ovi, a mislim i da fali kao neka osovina ne koju oni iduSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...