nellle 614 Napisano Maj 18, 2017 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto u naslovu pise,prodajem Kawasaki Er6N 2007g,33000km.Prosle godine sam zamenio svecice,kocione plocice,lanac i lancanike DID,sve preventivno naravno pored redovnog servisa iako ga maltene nisam ni vozio,oko 1000km prosle godine.Gume su Michelin Pilot Road 4 2015 ,sa njima predjeno oko 8-9000km ali sara je dobra i moci ce jos par hiljada km da istera sigurno.Uz motor ide nosac top case i top case od 46l.Motor ima i alarm,doduse ja sam to slabo koristio tako da nisam zamenio bateriju na daljincu kada se ispraznila,mada to nije problem. Sto se tice "skrivenih" mana,motor ima tu i tamo neku ogrebotinu,nista strasno ali red je da kazem da mi ne bi neko slucajno dosao a ja kao precutao.Akumulator bi trebao da se zameni,vozio ga sada malo ali bas slabo drzi struju i registracija mu je istekla pre 2 nedelje a ja je nisam produzio.To je manje vise to... Ja cu biti u Srbiji do kraja meseca tako da ako neko zeli da dodje i pogleda,to mu je prilika. Cena 2500e Motor se nalazi u Boru. Kontakt telefon: 069 1440144 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Maj 28, 2017 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...