BanditVA 462 Napisano Maj 18, 2017 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je samo plastikica (prekidač) za kratko/dugo svetlo. Obeleženo na slici. Mozda može i sa nekog drugog motora. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Octobar 16, 2017 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan i dalje potreban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8138 Napisano Octobar 17, 2017 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motodelovi.net/katalog/suzuki/gsf-600-bandit-0004/levi-prekidac.html Ima što šta kod Gabora da se kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Octobar 17, 2017 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Video sam, to mi je poslednja opcija, jer je meni ceo prekidač potpuno ispravan, samo mi plastikica za (dugo-kratko) fali.. Hvala u svakom slučaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...