Laganica ) 36 Napisano Maj 15, 2017 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Radi se o tome da je supruzi odelo postalo malo pa sada moram naci nesto vece Najbolja varijanta bi bilo kada bi nekome trebalo ovako odelo, a ima u zameni da ponudi vece . Odradimo change i posao zavrsen . Sada cu navesti opis odela ,a nakon toga i ono sto ja trazim od buduceg ukoliko neko bude sta imao da ponudi . - Jakna je marke Dainese ,velicina 44 ,sa protektorima na ramenima i laktovima i zimskom postavom. Nema ni najmanji defekt ili bilo kakvo ostecenje . Jakna je kao nova . Moja supruga je visine 167 m i oko 56 kg . Sve ispod toga bi trebalo da bude odgovarajuce . 70e -Pantalone su marke Bering ,velicina ima na jednoj od slika u cm - ne pise broj , ima pro- tektore na kolenima i bokovima i zimsku postavu . Takodje bez i jednog znaka koriscenja . 70e ..e sada sto se tice zamene , interesuje me da jakna i pantalone budu i istom stanju kao sto su i ove sto ja nudim . Znaci ocekujem eksta stanje . Mene interesuje odelo koje je takodje u slicnom cenovnom rangu . Mozemo da se dogo vorimo . Naveo bih samo da se na nekim slikama pojavljuju neke kao bele tackice , da ne bi doslo do zabune to su cestice prasine u vazduhu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Maj 15, 2017 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko ti je zena porasla,i koju velicinu joj sada trazis.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Maj 15, 2017 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tu u visini problem haha . Salim se , nego kada smo uzimali odelo je bilo bas taman ono sto se kaze u kilo . Svidelo nam se pa uzeli ,a znali smo da moze da doje do ovoga . Interesuje me nesto malo vece sta znam za jedan broj . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Maj 18, 2017 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Otislo kolegi sa foruma za njegovu lepsu polovinu . Zelim im puno lepih voznji zajedno . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...