Milanče019 239 Napisano Maj 13, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hoce sestra za rodjendan da mi uzme tank torbu pa ako neko ima neka ponudi. Cena oko 4-5000 domacih dinara. Tank torba traba da ima onaj providni deo za navigaciju, kartu itd.. da je nekih srednjih dimenzija ~15-20l, sa magnetima. Nesto kao Kappa TKB740 bi mi top leglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Maj 13, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Video sam kod Lakija pre nekog vremena slicnu u dobrom stanju, pa pitaj njega. Mislim da je cenio 30 eura, nisam siguran. Lucky Valdano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 13, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Valdano je fudbaler, a ja sam Vladano 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Maj 14, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sorry bro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 14, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Maj 22, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Prosao rodjendan ali sam i dalje u potrazi za tank torbom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano Maj 23, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i za tebe imam isti info: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d e j a n 6 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jesi li pogledao u moto land-u...piše na sajtu da je na akciji 3500 TKB740. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Maj 23, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan @vasa.93 Ne znam kako ce se meni tek uklopiti na rezervoaru s obzirom da vozim naked, da mi ne bude previsoka. Ajde slikaj ako ti nije tesko da vidim kako stoji na tvom. @d e j a n Ma jesam, nemaju na stanju nista, a nece ni dobiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano Maj 23, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Nakačiću je posle posla, pa slikam i šaljem slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano Maj 23, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako to izgleda na mom motoru: VIDEO0014.mp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Maj 23, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hm, meni je malo duzi rezervoar i "ravniji", bar mi se cini tako. Mislim da bi bolje stajala, ako ne ode do ponedeljka racunaj da je kupljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano Maj 24, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Da, planirao sam da slikam i rezervoar sam bez torbe, čisto poređenja radi, ali su me u tom momentu pozvali i zaboravih se posle. Svakako, ako je rezervoar duži (a i širi), zasigurno će ležati bolje. Ima i dosta jake magnete (tipa bilo je veliko mučenje otkačiti ga sa metalnog stola ), pa će to na metalnom rezervoaru da leži lepo ja mislim. U redu. Nisam je postavio u oglase, već sam se samo javio u ove dve teme u 'Kupujem' delu. Pošto sam se najpre javio korisniku rb26 u temi koju sam linkovao tebi, nadam se da je okej da njemu dam prednost, pa ako on ne odluči da je uzme onda je tvoja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano Maj 24, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan I baš nakon javljanja ovde javio mi se rb26 sa odlikom da je uzima. Malo sam se možda zeznuo što sam u isto vreme javio obojici, ali valjda ne zameraš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Maj 24, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne zameram naravno, neka lepo služi kolegu Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Jun 22, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...