Jump to content

Moto Zajednica

rb26

Članovi
  • Broj tema i poruka

    28
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pančevo
  • Motocikl
    Honda VFR 1200F

Poslednji posetioci profila

693 profile views

rb26's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

20

Reputacija u zajednici

  1. Rezervoar je nevidjeno velika mana. Znao sam za to pre nego sto sam kupio, ali bio u fazonu "ajd jbg navici cu se, ne moz biti toliko strasno". Pa mooooze, ne mozes planirati bilo kakav duzi put bez da overis svaku pumpu, normalan touring motor predje 250-300 km po rezervoaru ovaj 170-180km max. Moj stari XX je u proseku prelazio 330km po rezervoaru.
  2. Motor nema ociglednih mehanickih problema, to mogu da kazem iz prve ruke. Cena jeste niza zato sto ide sa nula opreme, mada ja sam iznenadjen sto su ovoliko spustili cenu. Na motoru ima par kozmetickih ostecenja koja se ne vide na slikama, ali to su ogrebotine nista znacajno. Za kardan je Darko lepo objasnio. U gradskoj voznji na malim obrtajima jeste neugodno, cujes ga kad lupi i osetis kako cima. Mada to ne znaci da je kardan los i da ne radi. Ali to je nesto sto prihvatis ili ne, ovaj tip motora svakako nije namenjan za puno gradske voznje. Ja sam VFRa zamenio u Tehnodromu za drugog VFRa, ovog puta CrossTourer. Isti agregat, isto kardan
  3. Ovo je moj motor koji sam nedavno trampio u Tehnodromu, kome treba informacija neka mi se javi u PM
  4. rb26

    Kupujem VFR 1200F

    @Darko Mihajlovic Dobro slazem se, nije svejedno. Ali posto nema puno da se bira (barem sudeci po PA), ostavio sam obe opcije otvorene Hvala @waterman javljam se coveku odmah sutra.
  5. rb26

    Kupujem VFR 1200F

    Trazim VFR 1200, manuelni ili DCT svejedno.
  6. Nisam nikog napadao majke mi Hvala, problem resen.
  7. Drugari, imam problema da se ulogujem na trackday.rs sajt Uporno dobijam gresku: Your access to this site has been temporarily limited by the site owner Your access to this service has been temporarily limited. Please try again in a few minutes. (HTTP response code 503)
  8. +1 ja vodim jos jednog ucesnika koji nije prijavljen Kada cemo definitivno znati da li ce TD biti odrzan ili ne?
  9. Prognoza od juce je najavljivala kisu. Ova danasnja kaze bice u subotu ali ne i u nedelju. Ima jos vremena do vikenda, cekacemo do poslednjeg trenutka
  10. Poslao sam mail u ponedeljak 20.07. da otkazem ucesce na TD9. Jos uvek nisam dobio odgovor. Jesam li otkazao na vreme ili ne?
  11. Kako stoje stvari sa TD6, dobio sam obavestenje da sam na listi cekanja za prepodne, ima li mesta u popodnevnom terminu?
  12. Bas tako, ne moze se svima ugoditi, ja sam siguran da je bilo dosta nezadovoljnih prosli put kada TD nije otkazan. Isto tako ce biti jednako puno nezadovoljnih sada kada jeste. Zao mi je sto je otkazan, ali razumem. Cekamo sledeci
  13. Za mene je lista ucesnika bila jako korisna stvar. Informacija da li odredjeni TD ima 5 slobodnih mesta prepodne i 2 popodne je bitan faktor u odluci hocu li se prijavljivati za taj konkretan TD ili cu cekati sledeci. Razumem da zbog GDPR-a nije pametno objavljivati puno ime i prezime, ali sam siguran da moguce naci neki identifikator koji se moze objaviti (inicijali, redni broj prijave itd.). Poenta je da mi potencijalni ucesnici imamo uvid u broj slobodnih mesta po terminu.
  14. S obzirom da nema novih obavestenja bilo koje vrste, idemo sutra pa sta nam bog da.
  15. Hehe vidim da jos neki imaju iste ideje kao ja Plan mi je da ove godine u odsustvu inostranih tura detaljno obidjem Staru planinu, Homolje, Goliju. Hvala svima za informacije i preporuke
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja