ducav 0 Napisano Maj 12, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Free Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, Sta bi vi izabrali od sledeca tri modela: Kumco People 125ccm Kumco Agility 125ccm Piaggio Liberty 125ccm Naravno, da pretpostavimo da su sva tri u slicnom "zdravstvenom" stanju. Uzeo bih neki 125ccm skuter, do 700 Jevreja (znam da bi mi svi preporucili 250, al nema se para...), pa ova tri u nekim kombinacijama a i godistima, dolaze u obzir. Hvala puno na odgovorima. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2241 Napisano Maj 12, 2017 Drug član, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi birao izmedju liberty-ja i agility-ja. Pa koji naleti bolji,ocuvaniji sa manje km.Msm da ces liberty tesko naci da bude sa malo km jer je to radni konj koji se vozi godinama. Jako zahvalan skuter. Kymco mozda nadjes malo noviji i sa manje km. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducav 0 Napisano Maj 12, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Free Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite na primer o ovom primerku, mislim ono sto se moze sa slika videti: https://www.polovniautomobili.com/motori/10166620/piaggio-liberty Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Maj 13, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Šta se tebi sviđa?Jesi probao oba.... koji ti više leži...?Npr.u mom sl.se nikad ne bi okrenuo za Liberty da imam izbor između Agility i njega.Kymco manje troši,startniji je mnogo bolje leži na putu....Muvao se do pre neki dan na oglasima PGO G max 150ccm NOV ali NOV i naravno prodao se munjevitom brzinom....Ti vidi i odluči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1962 Napisano Maj 15, 2017 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.5.2017. at 11:19 PM, ducav said: Sta mislite na primer o ovom primerku, mislim ono sto se moze sa slika videti: https://www.polovniautomobili.com/motori/10166620/piaggio-liberty Mislim da mu je zadnja guma pogresno montirana, kontra smer Taj Kymco dosta hvale i ovi sto ih ja znam da ga imaju svi su prezadovoljni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...