Mocko_tph 0 Napisano Maj 9, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Piaggio Typhoon Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, imam problem na mom Piaggio Typhoon skuteru 50 kubika, 2t Upalim ga normalno bez problema, i krenem, vozim ga nekih 2 km i on samo izgubi gas i ugasi se, ja vratim kontakt i uplaim ga i nastavim i onda kad se prvi put ugasi, gasi se na svakih 30m , sve dok se ne ohladi malo Da li je neko imao slican problem na svom skuteru Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2034 Napisano Maj 9, 2017 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Redom kreni. Svecica, kablic, CDI, karburator, saug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Maj 10, 2017 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto ti je Miljaz napisao proveri + signalizator varnice i vakum slavinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Maj 11, 2017 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ....obrada cilindra+klip,karike.....luft u maloj pesnici.....Uradiš remont i teraš dok se ne pojave ovi isti simptomi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Maj 11, 2017 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 5/10/2017 at 0:43, Mocko_tph said: Cao svima, imam problem na mom Piaggio Typhoon skuteru 50 kubika, 2t Upalim ga normalno bez problema, i krenem, vozim ga nekih 2 km i on samo izgubi gas i ugasi se, ja vratim kontakt i uplaim ga i nastavim i onda kad se prvi put ugasi, gasi se na svakih 30m , sve dok se ne ohladi malo Da li je neko imao slican problem na svom skuteru Hvala Sve mi mirise na zapusen auspuh.......skini sve srafove od auspuha, kod lonca ostavi samo jedan sraf, upali, kreni da vozis i ponesi alat. Cim ti se desi gasenje, popusti sraf kod lonca, nakrivi toliko da odvojic cev od glave tj da omogucis gasovima da izlaze napolje i probaj kako ce se ponasati. Malo ce se dernjati ali ako nastavi da radi znaci da ti je cunak zapusen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...