SPORTAUTO 193 Napisano Jun 28, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Buki je napravio oko 1000km i trenutno je u Ukraini. Posto nisam u mogucnosti svaki dan da kačim slike ovde mozete pratiti https://www.facebook.com/magadan2017/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6082 Napisano Jun 28, 2017 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sretno !! Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano Jun 30, 2017 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gledao GMaps, ajooj koliko je to daleko i Ajooooooooooj koliko si srećan što peglaš do tamo... Samo polako, gasss! (P.S. specijalni pozdrav porodici i ekipi podrške) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 30, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 30, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sada je vec u Rusiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 30, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 30, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 30, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 30, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan video-0-02-04-b6bc386fd2bdf95bfc5a82d836c35b1d6631b6c2e13cb99ef8421c2a5c05e8c0-V.mp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 30, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno stanje Kursk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 30, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan "Zadržao sam se na granici UA/RUS sat ipo, pre toga malo zalutao u Ukraini, vozio 100 km bez potrebe..snimao video materijal, pa promašio skretanje..nije strašno.." 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 30, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan "Rusi gledaju sve živo, sve sam skidao s motora, i raspakovao da vide. Ukrainci malo manje, uz reket 20$ srbi nisu baš popularni u UA." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 30, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 30, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan "Ali su zato su u Rusiji oke. U drugom selu u Rusiji zaustavio me momak sa krosericom i odveo u njihovu garažu na famoznu corbu i crni čaj.. garaza im je zakon imaju sve, cak i strug..... Ovo u činiji je moja corba.." 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jul 1, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jutro u Kursku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jul 1, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hotel Kursk 20$ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jul 1, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo vazna stvar posto ce putovanje trajati oko 3 meseca ,privremeni uvoz motocikla u Rusiju.Ovog puta je buca imao srece i to je napravljeno na godinu dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2645 Napisano Jul 1, 2017 Strucnjak, 1633 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na prenosenju infformacija! Nadam se da ce tako biti do kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jul 1, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vama sto pratite temu,trudicu se. "Evo krećem Voronež Penza...ali mozda neću do Penze. To je 750km.." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3276 Napisano Jul 1, 2017 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jul 1, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan "Danas sam imao malo navigacionih propusta...zbog toga sam ostao na prenoćistu u Tambov-u. 180 km manje od plana. Putevi su na nekim deonicama čudno (ne)obelezeni..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jul 1, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sam zbog toga vozio oke 50 km bez potrebe..( u Ikraini 120) tako da je ovo ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jul 1, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan "Sutra bi voleo da stignem do Samare, to je oko 750 km. Putevi su oke, ali polako se pogoršavaju.. Benzin košta od 70-80 dinara, i kada kupuješ, prvo odes na kasu i kazeš koliko litara, platiš i majstor sipa dok ne stane pumpa( na onoliko koliko su unapred najavio) Kad hoćes da napunis, moras tačno da znas koliko litara. Ako su procenio vise, a ne moze da stane.. Nikom nista.. Sa dolarima i eurima ovde moze covek da umre od gladi....jedino ako nestane toalet papira.. samo rublje i kartica... U Voronezu danas, tek u osmom pokusaju sam uspeo da zamenim dolare za Rub. Menjačnica ovde nema..samo banke . A u bankama samo automati...tek u osmoj nasao zive ljude" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jul 1, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan "Vreme je oke, juče be bilo kise ispred mene, samo je put bio mokar..danas duva jak vetar pa malo jebava voznju.." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jul 2, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan "Stigli smo (honda i ja) u Samaru.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...