DukeNixon 27 Napisano Maj 7, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem tekstilne moto pantalone veličina 54 ili XL/L (zavisi od proizvođača), letnju moto obuću veličina 43-44 i moto rukavice (nove) veličina L/XL (ili 10).Nije bitna cena samo da odgovaraju veličine i modeli.Ako nekoga interesuje, imam Revit pantalone nove (sa etiketama u celofanu) veličina XXL (velike su mi). Mogao bih da ih dam uz moju doplatu za pantalone i/ili obuću i/ili rukavice. HvalaPozdrav Sent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 7, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Koje revit pantaone imas, cena, duzina nogavica i obim struka . I sliika naravno. Bas sam malopre narucio nesto do Sekule pa da storniram pantalone ako mi mozda odgovaraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Maj 7, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan https://www.revzilla.com/motorcycle/revit-enterprise-2-pantsSent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Maj 7, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Veličina XXLNa revzili ima tablica sa veličinama u cmStruk je 103-110Sent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 7, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan To sto pise na tablicama cesto nema veze sa stvarnoscu. U svakom slucaju hvala, ne svidja mi se model. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Maj 7, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu. U ovom slučaju je tačno, mislim tablice su tačne PozdravSent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Maj 10, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice kupljene Sent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Jun 4, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Obuća kupljena Još pantaloneSent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Piske 37 Napisano Jun 4, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Gsxf 750f suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav kolega. Piske. Ja imam dva para pantalona. Jedne su Cordura i Bufalo. Cena je 50€ po komadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...