Mikulanac 7910 Napisano April 29, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Danas rovario po moto opremi pa nasao moje odelo iz 2004 godine. Inace moje omiljeno . Moglo bi se reci letnja varijanta jer nema goretex ulozak. Jako udobno i lagano za nosenje. Stanje kilavo, stoji vec 7-8 godina. Krem boja pantalona je visa crna nego krem. Jakna je u ok stanju, treba jedno dobro pranje. Poseduje protektore na laktovima i ramenima, nema ledjni protektor. Pantalone imaju protektore na kolenima. Velicina je 54 i odgovara otprilike za visinu 175-180cm, tezina 85-90kg. Najvise bi voleo da ga uzme neko kome zaista treba jer sigurno moze jos posluziti. Slede neke slike koje i nisu bas nesto. 16 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 29, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, 54 je po BMW-u koliko xxl ili? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano April 29, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Samo da kazem da je na meni odluka kome ce odelo biti poklonjeno jer mi je zaista izelja da ode kod nekog kome je potrebno. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano April 29, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Prijavio se, imas Message 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano April 29, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pa napisah mere kaki co'ek treba da bude. Ti sigurno nisi taj, jedino ako nisi bas propao u zadnje vreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 29, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 54 obicno odgovara XL, ali uvek je preporuka probati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano April 29, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi mozda odgovarale pantalone. Jakna mi ne treba . Poslacu pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano April 29, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Odelo otislo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 30, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za gestPoslato sa HUAWEI G7-L01 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano April 30, 2017 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Kasno video Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3605 Napisano Maj 1, 2017 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za gest, lep i vredan poklon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Maj 1, 2017 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ahhhhh... Moja velicina... Moja fabrika... Kasno Marko na Kosovo stize... Bravissimoooo!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Maj 1, 2017 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje za uradjeno :-)Sent from my F5 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Maj 1, 2017 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje za uradjeno :-)Sent from my F5 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Maj 5, 2017 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...