mita22 9 Napisano April 28, 2017 U prolazu, 40 postova Lokacija: beograd-rakovica Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan kolege trba mi savet za kacigu, probao sam sam scorpion exo-920 flip-up,lepo mi lezi na glavi svidja mi se izgled kacige.cena je 25000. ali kako sam rekao na pocetku teksta pomoc iskusnijih bajkera bi mi dobro dosla.dali da uzmem ovu kacigu ili neku drugu flip-up kacigu u ovom cenovnom rangu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 29, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Skoro je jedan kolega pisao slicnu temu tvojoj, na kraju je kupio Scorpion Exo 920, do sad je vec provozao jer je tema bila pocetkom aprila. Ovo je njegov profil pa ga kontaktiraj, https://forum.bjbikers.com/index.php?/profile/38632-borkosan/ . P.S. I ja sam gledao za sebe tu kacigu pa sam prelomio na Nolan N91 zbog Pin Lock-a, ali Exo 920 je dobra i kvalitetna kaciga a meni licno brutalna u Hi-Visability bojama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...