debeljan 822 Napisano April 27, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem za tank torbu Kappa TKB743 tanky ( postolje ) Kappa TKB03. 064/836-23-15 Darko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 27, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 29, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Maj 22, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan I dalje kupujem ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Maj 22, 2017 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da si u motolandu gledao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano Maj 22, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se skoro raspitivao u Motoland-u, i oni nemaju ništa od Tanky torbi na stanju, iako na sajtu uredno stoji cena i može da se poruči. Ja čak i poručio, i samo sam par dana kasnije dobio odgovor da je porudžbina odbijena bez ikakvog objašnjenja. Kada sam ih nazvao, onda su mi rekli da nemaju te torbe. Tražio sam i po drugim prodavnicama, ali ništa nisam našao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Maj 22, 2017 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bila je rasprodaja na proleće, torbe relativno jeftine pa otišle,a tu podlogu sam kupio naknadno. Nije ni za moj model torbe, ni za moj motor, ali nekako funkcioniše.. Čini mi se da to možeš i da napraviš kod nekog tapetara, tašnera ako baš zapne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Maj 22, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, boki_m je napisao: Pretpostavljam da si u motolandu gledao? Jesam. Rasprodato. Ne proizvode se više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Maj 22, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjem do zime kupicu Bagster. Nema mi druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...