Six 51 Napisano April 9, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem putni vetrobran (vizir) za Hondu Transalp XL650V, 2004. godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano April 10, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Prva varijanta ti je Balosava i MRA viziri. Druga varijanta covek iz Bgd koji pravi vizire, Ivan se zove. Mozes da proceprkas forum za broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano April 10, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20-tak dana sam sa m1losem bio kod Ivana isto sa Transalpom 650.Pozvali ga telefonom dogovorili vreme odlaska kod njega, otisli po dogovoru i za 2 sata krenuli kuci sa ugradjenim novim vetrobranom. Sa covekom sve dogovoris na licu mesta (velicinu t.j. visinu, boju...oblik..). To zadovoljstvo ce te kostati 3000 din. Po nasem misljenju covek radi savrseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 10, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jel moze broj od tog ivana..moze i na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 10, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze broj od tog ivana..moze i na pp 064/284-7847 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 10, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan hvala peki :D imas pivo kad se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano April 10, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem putni vetrobran (vizir) za Hondu Transalp XL650V, 2004. godiste. Jel to planiras da se malo aktiviras u putovanjima Sto ne uhvatis Billju pod ruku i dodjete u nedelju do Nisa na peceno prase, bice dosta ljudi, a fali nam jedan koji ce da organizuje upoznavanje i na kraju ostane gladan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano April 10, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Prva varijanta ti je Balosava i MRA viziri. Druga varijanta covek iz Bgd koji pravi vizire, Ivan se zove. Mozes da proceprkas forum za broj. To za Balosavu mi zvuci OK, hvala! Bio sam kod Ivana jos proslog leta, ali nije mogao da mi napravi nista osim da kopira postojeci vizir, posto mu je bilo verovatno prekomplikovano. Ostali smo na dogovoru da ja pronadjem nekoga ko vec ima takav kakav meni treba, pa da ga dovedem na "skidanje", tj. odlivak od koga bi on to posle radio dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano April 10, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Jel to planiras da se malo aktiviras u putovanjima Sto ne uhvatis Billju pod ruku i dodjete u nedelju do Nisa na peceno prase, bice dosta ljudi, a fali nam jedan koji ce da organizuje upoznavanje i na kraju ostane gladan Eh, smrc.. Jos nismo spremni za sezonu, sredjujemo se tehnicki, poslovno i privatno pa da onda na miru mozemo da raspalimo gde nam se cefne. Bice valjda jos dosta prilika da se vidimo i radimo na upoznavanju, hehe.. Uskoro, uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano April 10, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20-tak dana sam sa m1losem bio kod Ivana isto sa Transalpom 650.Pozvali ga telefonom dogovorili vreme odlaska kod njega, otisli po dogovoru i za 2 sata krenuli kuci sa ugradjenim novim vetrobranom. Novim kao originalnim ili novim putnim (visim za koliko cm)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...