wizard666 350 Napisano April 16, 2017 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Severiane mani se fudbala, pobićeš onu decu koliko si se zalaufao danas. P.S: Uskoro fotke... Nemoj... Nije bio loš... dadosmo jedan gol. Naspram njihovih 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 16, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam ja igrao ne bi bio ni taj jedan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 16, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih verovatno šutnuo nama na gol Elem, ja sam iskreno oduševljen ovom akcijom, prvi put mi je, ali više ne planiram ni jednu da propustim. Jeste, bila je situacija da smo hvatali nečiji GS da ne padne, jeste da ću malo sedište da ušivam, ali, nama ovo malo, njima puno znači i to ne sme da se zaboravi! Hvala kolegama i koleginicama na divnom druženju i gledamo se na drumu... Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano April 16, 2017 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Severiane mani se fudbala, pobićeš onu decu koliko si se zalaufao danas. P.S: Uskoro fotke... Iiiiiiii evo ga link https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10154762892359531.1073741883.530374530&type=1&l=3da5afd052 Pa nisu valjda to sve slike? Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 16, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče, jesu. Koliko ljudi toliko i slika... Iz Sremčice nemam mnogo jer sam kratko i ostao. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 16, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan au bre Alexa,pa nijednu solo u voznji...smrrrccc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 16, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je zalutala neka, pogledaću kasnije. Ima 250+ fotki sve ukupno, ali su sve manie više iste. Ove na FB su probrane kao najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 16, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Voli Sale maxi skutere Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano April 16, 2017 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Уметници фотографије чијем сликама се дивимо, ретко у кадру. Свака част момци, велико хвала 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 16, 2017 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike iz našeg kombeta, sa začelja kolone http://www.facebook.com/pirlinjo23/videos/1478172812214760/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano April 16, 2017 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Ulazak u dom,kad se obradi kao digitronom da je snimano,vrv nisam vest u tome https://www.facebook.com/VukVR46/videos/vb.100003099425993/1296898567090112/?type=3&theater Nadam se da svi mogu da pogledaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 16, 2017 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 16, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bane, mada i nisam nešto reprezentativno ispao, treba tu mnogo obrade da ja ličim na čoveka. :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano April 16, 2017 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par nasih slikica...iz doma sa decom... Album 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 350 Napisano April 16, 2017 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Goca!!! :care: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 16, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog videa,ne zamerite potpuni sam amater.. P.S. Ako neko ima slike iz kruga doma dok se vozimo sa drugarima neka postuje dodao bi ih svojoj kolekciji od predhodnih godina ,te su mi omiljene 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 16, 2017 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Odustajem od fudbala prelazim na balet 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 17, 2017 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svaki put, bilo je fenomenalno... sudija je malo sudio protiv nas, al nema veze 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 17, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svaki put, bilo je fenomenalno... sudija je malo sudio protiv nas, al nema veze Popsy brate,svaka tebi cast na srcu i kondiciji...Jos kad na pola trcanja izvadis onaj sulundar pa zacuris...neprocenjivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 17, 2017 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Srce mi je puno, ceo dan sam bio u plusu, ponosan na bracu i sestre bajkere.... bravo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4852 Napisano April 17, 2017 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Sve ove godine koliko idemo u Sremcicu kod nasih drugara se pitam, da li ce njihova sreca kada nas ugledaju biti manja ??? … Ali nije .. Uvek je njihov osmeh pokazatelj da ona nije izcezla nego se cak i uvecala … Neki od njih su porasli pa su se malo uozbiljili , neki zaljubili , postali ozbiljni fudbaleri i vredne devojke koje pomazu zaposlenima .. Verovatno ste primetili da ima i novopridoslih .. Dosta toga se menja , pa menjamo se i mi ali jedno je sigurno da svaki put kada im dodjemo sreca, osmeh i odusevljenje ne manjka Ta iskrenost sa njihove strane je nemerljiva hrana za dusu i zato hvala svima koji su odvojili vreme pored svih obaveza , losih vremenskih uslova i raznih stvari koje svako od nas ima u zivotu .. Srecna sam sto pripadam zajednici ljudi koji znaju da tudju srecu stave ispred svoje Ljubi vas sve Gole 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 19, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti jos koja slicica? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 19, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Od mene neće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...