PaPaja 1187 Napisano April 8, 2017 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje R1 Dakle 2000. godiste Koliko se ja razumem u fabrickom stanju, malo vozena. U poslednjih nekoliko godina je presao ukupno nekoliko hiljada km Cena 2600e Telefon 063325007 Dejan Motor je u Smederevskoj Palanci tj. okolini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano April 9, 2017 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Prosto neverovatno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Maj 5, 2017 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta ti je neverovatno... Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1736 Napisano Maj 5, 2017 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je verovatno mislio na godiste, tip motocikla i stanje u kom se nalazi. Retko kad se te tri stvari spoje na ovako lep nacin pa se tome i cudio. Inace bas ovaj motor sam pokazao drugaru koji je nedavno uzeo R1 isti takav na strane table, koji ce vremenom da vrati u "fabricko" stanje. Da bi u tome uspeo morace da ga uveze i registruje, a prethodno da nabavi delove koji nedostaju, ofarba bocne plastike i kupi nove gume. Sve u svemu izacice ga mnogo vise nego taj iz oglasa a o stanju u kom se nalazi moze samo da sanja. Tako je to kad za samo 500 evra doteras takav motor kuci.., ali to je samo prva rata bila...jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...