LukaJovanovic 221 Napisano April 8, 2017 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Keeway outlook 150ccm,koji je samo odjednom drugaru crko u voznji. Skuter malo presao i redovno održavan. E sad ja kad ga otvorim motor dobija gorivo,ima svećicu(nova i baca),kompresiju i paljenje mu je ustelovano a i dalje nece da upali... Jel imao neko ovakav problem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano April 8, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prva problematicna stvar je sto je neko uspeo da usteluje paljenje na tom skuteru,na kome inace ne postoji mogucnost stelovanja paljenja.A svakako bi trebalo jos koji podatak o tome kako se ponasa motor.Prvenstveno bi trebalo premeriti kompresiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3516 Napisano April 8, 2017 Malinar u pokusaju, 1685 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan I to sto baca varnicu ne znaci da je to dovoljno da upali smesu, mozda je slaba varnica,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 8, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da pitam i kako je kompresija izmjerena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 8, 2017 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan pa sve se gadja sto se tice tacaka,kompresiju ima jel posle par puta pukne ... i kad se stavi ruka na carb oseca se jako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano April 9, 2017 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se ponudio da dodjem i da pogledam,nisam daleko.Imam merac kompresije pa to mozemo lako da proverimo.Bitno je kako se ugasio u voznji i jel se culo neko krljanje,lupanje i slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...