Nikola Simic 134 Napisano April 3, 2017 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MZ ETZ 250. Motocikl u mom vlasništvu 5 godina. Redovono servisiran, održavan i vožen. Više puta oproban na vožnjama od preko 1000 km. Vožen na relaciji Novi Sad - Šid svaki vikend, a preko leta do mora i nazad i slične vožnje. Sve ispravno. Gume Bridgestone odlične. Elektronsko paljenje. Originalan nemački auspuh. Puig vizir. Lanac i lancanici stavljeni novi (narucni iz Nemacke) pre 1000 km. Motocikl u izuzetnom stanju. Registrovan do 22.5.2017. Cena je 670 e. Za ozbiljnog kupca može dogovor i eventualna korekcija cene. Za vise informacija obratiti se telefonom. Broj telefona: 064/925-76-76 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 3, 2017 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 3, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan MZ je odlican motor, i ovaj primerak, koliko vidim, je u odlicnom stanju, ali traziti 670 evra za 30-tak godina star MZ je po meni suluda stvar... Necu da trolujem niciji oglas,pa ni ovaj, ali sam ovu cenu jednostavno morao da prokomentarisem... Sve najbolje u prodaji...! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 823 Napisano April 4, 2017 Zainteresovan, 784 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidio sam ovaj motor prije par godina u Bijeljini na moto skupu. Motor izgleda jako lijepo i vlasnici (čini mi se otac i sin) se razumiju u mehaniku i održavanje. Nadam se da motor i sada izgleda onako dobro. Cijenu neću da komentarišem. Srećno sa prodajom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4760 Napisano April 4, 2017 Drug član, 510 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan tga za mladost Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10894 Napisano April 4, 2017 Hronični Motociklopata, 7502 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Kad se setim koliko sam kao klinac slinio za ETZ-om... motor super izgleda, a sto se tice cene, pa to je vise neka sentimentalna vrednost,ali, ako neki budjavi posrani apenac vredi 200-300 eura, slozicete se da ETZ-ejac vredi bar duplo vise, i jos pogotovo ovako lepo ocuvan primerak. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano April 4, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan MZ je odlican motor, i ovaj primerak, koliko vidim, je u odlicnom stanju, ali traziti 670 evra za 30-tak godina star MZ je po meni suluda stvar... Necu da trolujem niciji oglas,pa ni ovaj, ali sam ovu cenu jednostavno morao da prokomentarisem... Sve najbolje u prodaji...! pa upravo si kako kazes...trolovao..... Naime svako ima pravo da svoju robu proceni na cenu za koju misli da ona vredi...i to je neizmenjivo..to sto je nekom nenormalna nije razlog prozivati prodavca ..vec jednostavno ZAOBIDJES OGLAS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano April 4, 2017 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolegi Srbendi na podršci kao i svim ostalim kolegama na pozitivnim komentarima. Hvala i ovima na negativnim komentarima i trolovanjima (šta god to bilo) i na tome da mi je postupak "sulud", kao i na onome "srećna prodaja". Pozdrav za Gulivera sa kojim smo otac i ja pričali pre par godina na nekom moto skupu u Republici Srpskoj (nisam siguran da li beše Bijeljina ili Brčko). Motor je rezervisan do petka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano April 5, 2017 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Srecna prodaja! Realno to mu je ok cena, malko nize ali za ovakvo stanje i delove koje ima to je sasvim ok! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano April 5, 2017 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Srecna prodaja! Realno to mu je ok cena, malko nize ali za ovakvo stanje i delove koje ima to je sasvim ok! Hvala Šumi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano April 7, 2017 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Motor prodat. Moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...