Danijel91 32 Napisano Mart 30, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, imam problem sa prvim paljenjem ujutru uglavnom kad je hladnije, juce je upalio iz prve, prekjuce i danas jedva,tj. upali kad vergla, prilikom prvog verglanja pocne da vergla sekundu i prestane, samo cakne i kao da susti nesto i greje se - klema, tako nekoliko puta i pocne sam od sebe da vergla, posle toga ceo dan nema nikakvih problema, sta bi moglo da bude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Mart 30, 2017 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pa kreni prvo od akulumatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17184 Napisano Mart 30, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pa kreni prvo od akulumatora ...pa zavrsi na alnaseru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 31, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pregledaj kontakte na akumulatoru, dopuni aku punjačem, pa kad motor upali, izmeri napon punjenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 31, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako je aku OK, probaj direktno viljuskastim kljucem da prespojis startni relej. Ako nece i tako onda je alanser u problemu, verovatno ce moci da se remontuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel91 32 Napisano Mart 31, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala, akumulator mislim da nije zato sto on posle vergla i to sasvim lepo, ali sumnjam i ja na alnaser zato sto je ovaj jedan kad gledao motor kad nije hteo da upali on ga verglao mnogo dugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 31, 2017 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ocisti kontakte na klemama. Probaj kao sto rece rboban, da direktno upalis prespajanjem anlasera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel91 32 Napisano Mart 31, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, sad cu to da vidim da odradim kad dodjem kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...