Nucleus 101 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za trud, sve super izgleda, jedino sto malo upada u oci je leva dekla, mozda da si pokusao malo da je obradis pa onda farbanje, nemam pojma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 6, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan jos lakiranje i gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 6, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 6, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ajaooo brate! pa to je odlicno, posebno mi se svidja taj prednji deo, blatobran, maska. jako lepo, i odlicne nalepnice. sta ces ti da radis kad zavrsis sa farbanjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 6, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan nisu nalepnice to sam ja farbao,kad zavrsim sa farbanjem najverovatnije cu da se vozim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 6, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sta nisu nalepnice? ova mrtvacka glava, brembo... ma nalepnice. pa se preko prelakiro. evo, kad zavrsis svoju, dam ti ja hondu da je malo sredjujes, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 6, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan to sam radio airbrushem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi,svaka cast .desetka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan od juce sam ponovo na tockovima konacno mi je stigao alternator motor je ofarban, sto se mene tice moja prerada je zavrsena,sad ostaje da uzivam u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e jesi ga preradio,svaka ti cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Jun 12, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan au...a siga odradio, SVAKA CAST!!! skidam kapu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano Jun 12, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda, vredelo je truda ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor. jako mi se svidja. bukvalno nema nijedna stvar da mi se ne svidja na motoru. svaka ti cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan najlepsi supermoto koji sam video..abs po mom ukusu....EXTRA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 13, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Samo mu jos stavi nesto ovakvo oko rucica i motor ce biti full fullova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan to je sledece sto planiram da kupim samo da skupim malo love posto me prepravka dosta izasla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan jbt. odusevih se svemu ovome. Svaka cast Laki.. Mislio sam ja moju xt preraditi u supermoto ali puno mi to love. Za moju 94 god. mislim da nebi bio pravi potez, Barem da imam mladju 2 godine ona ima lepsu liniju za supermoto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan pa i moja je 94god ;D,najveci je problem naci zicane felne sve ostalo je lako Ovih dana cekam da mi stigne nova maska fara ,sm blatobran i stitnike za rucke pa ce biti novih fotki, evo jedne staree Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Laki jesi te delove od aluminijuma, kurblu, nozne komande i jos nesto eloksirao ili ofarbao u plavo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan dekle,kurblu nogare sve sam prvo spric git 4+1 pa onda plava metalic boja pa dvokomponenti lak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan reci ti nama posto izgleda kao pravi SM da li i ide kao pravi SM. Jesi li divljao malo ,kako se ponasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ide extra mnogo brze nego sa enduro tockovima u krivinama se bolje ponasa moze vise da se obara,svi koji su ga probali odusevili su se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ide extra mnogo brze nego sa enduro tockovima u krivinama se bolje ponasa moze vise da se obara,svi koji su ga probali odusevili su se i jos jedno pitanje..za koliko moze da se nadje model kao tvoj u fabrickoj varijanti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj platio 2400 u fabrickoj varijanti uvezen iz Italije a cene se krecu od 2200 do 3500 zavisi od godista.Ja sam prosle godine prodao jedan tt za 1800 al je bio u losem stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan napokon sam skupio love za masku i blatobran cekam jos stitnike za ruke evo kako je ispalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...