bogdan_011 18 Napisano Mart 23, 2017 U prolazu, 42 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Virago xv 125 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me motor Yamaha VIrago 125, pa bih hteo da mi date neke savete o motoru, max brzina, potrosnja, prednosti, mane. I hteo bih da pitam, ako se neko razume, nasao sam jednu Yamahu Virago 125, ona je odcarinjena 2008 god po starom zakonu i sad me interesuje da li ona moze odma da se registuje na moje ima ili prvo na lice koju ju je uvezlo pa tek onda na moje, hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Mart 23, 2017 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno nebi kupovao ni jedan motor koji vec nije na nasim tablama, osim ako je od poznate osobe od poverenja, jer ima dosta slucajeva i motora sa kojima postoje neke zakonske zavrzlame pa se ne mogu registrovati, znaci ono, ljudi kupe motor, plate sve dadzbine, posle odu da registruju i onda kurton, ne moze iz ovog ili onog razloga.... A sto se tice samog motora, to je jako zahvalna i ekonomicna masina, potrosnja se krece izmedju 3 i 4 litre, ali ta ekonomika uzima svoj danak kad su u pitanju performanse, brzina mu je jedva 100km/h, tako da ako si planirao voznju u dvoje moras uzeti u obzir da nece biti bas agilan kao kad si sam na njemu, jer je prilicno slabasna masina 12-13 konja i muci se sa dvoje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...