pit 237 Napisano April 8, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo zalosno da tako mlad covek ode ... neka ti je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru.Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce :-[ Sudeci po ovome uzrok je bio prevelika brzina, jer da se ne lazemo , svi mi znamo koliko motor mora brzo da ide da bi posle pada klizao 80 m. Jebi ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 8, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan strašno... saučešće porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 8, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nek' mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano April 8, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 8, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru, prijatelju :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru........................ :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano April 8, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima,gledam njegove slike kako je covek opremljen za primer i opet se sranje dogodi,jedino sto me muci je taj crni vizir a u doba nezgode je bio mrak i mokro koliko sam primetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan ...................... :-X Pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce najblizima. Bog da mu dusu prosti. Kada sam poceo da citam temu, mislim se, o ne, jos jedan. A onda procitam da je to Rale! Nisam znao momka, ali koliko se samo radovao Hondi. Pa oprema. Pa rukavice koje je skupo platio. Slike koje je postavio... J.... ti zivot! :'(. Njemu sada nije bitno ni ko je kriv. On je sada na nekom boljem mestu. Pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 8, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, jadan dečko :-[ :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam decka licno poznavao, tj. radio sa njim do pre 3 godine, posle je presao da radi u Hotel Prag. Dolazio je pre jedno mesec dana do mene na posao da mi pokaze motor... Nemam sta da kazem, osim reci hvale za njega... Neka mu je laka zemlja i pokoj dusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 8, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, pochivaj u miru... :'( :'( Vidimo se na nekom lepshem mestu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane45 0 Napisano April 8, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: NBG BLOK 45 Motocikl: Yamaha Fz 8 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano April 8, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Tesko se ispisuju reci u ovakvim trenutcima. . . Pre neki dan smo se vozili prema Brankovom zajedno,kad smo stali dize vizir i dobaci evo ga stariji brat misleci na moj f2 :-[. . . . a sad praznina. . . Sto je najgore. . . ,zivimo u istom kraju ,gledam mu motor svaki dan i cekam da i njega vidim da se malo ispricamo o motorima...., ali izgleda da ipak necu imati prilike za tako nesto. . . :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Usporimo barem mi kad znamo ko je sve na ulicama.. Pocivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru druze :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci a da umanji bol i tugu njegovoj porodici, prijateljima, poznanicima, komsijama.... Nisam ga licno poznavao. Secam se da sam pre neki dan gledao slike u rubrici "vasa omiljena fotografija", i secam se da kada sam video njegovu sliku kako sedi naslonjen na svog Ljubimca da sam rekao prisutnima u ovoj prostoriji iz koje i sada pisem ovaj post da i ja moram da imam jednu takvu Jos jednom najiskrenije saucesce svim onima kojima nedostajes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam njegove postove,cenio njegovo misljenje..tuga.. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano April 8, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna knjiga, zove se Zasto dobri ljudi umiru mladi,,,ne znam ko je napisao ali ne smem da je potrazim i procitam...Nisam Andreja prezalio, evo sada ovaj momak iz Hr pa Rale koga nazalost nisam licno znao...jos mi teze pada kada videh sliku decka u full opremi.... Saucesce porodici.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 636 Napisano April 8, 2008 drkadzija, 1228 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći što već nije rečeno.....Tuga ......., počivaj u miru .........., saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...