mile fazer 4464 Napisano Maj 19, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ma samo po planu i programu, nama zime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Maj 20, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan On 16.5.2019. at 19:49, Biker Q je napisao: Sta mislite o ovoj varijanti? Ja isto ne bih bas birao auto put? Uvek je zanimljivije voziti lokalnim putevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 20, 2019 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Сад сте ме бацили у размишљање којим путем да кренем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 20, 2019 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da registrujem motor prva reg 07.07.2014 i traze mi carinsku deklaraciju koju su u policiji izgubili negde na relaciji Negotin- Paracin... Em sto ce plan da mi propadne za fest em sto ne znam sta cu dalje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Maj 21, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ništa od BL-e...svadbeno veselje...otimaj se,ne vredi ...Family first ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 22, 2019 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vidite dva srebrna FJR-a, masite, vicite, zovite na pivo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Maj 23, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu te videti ako budes isao prvi, tako da pusti malo Alexandra napred pa vas mozda i vide. Aj srecno vam bilo momci pa ocekujemo neki izvestajПослато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2098 Napisano Maj 23, 2019 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 8.5.2019. at 19:38, steefanv je napisao: Koji put preporucujeto od Budve/Becica do Banja Luke? Ali da moze da se odvoza za jedan dan. Budva,Tivat, Meljine, Trebinje, Stolac, Mostar, Jablanica, Prozor, G.Vakuf, Bugojno, D.Vakuf, Jajce, Banja Luka. Michelin route planner and maps, traffic news, weather forecast, restaurants and hotel booking WWW.VIAMICHELIN.CO.UK World maps, city maps, driving directions, Michelin-starred restaurants, hotel booking, traffic news and weather forecast with ViaMichelin Za Promjenu nazad moze, Banja Luka, Mrkonjic, Sipovo, Kupres, Mostar, Nevesinje, Vilusi, Risan, Kotor, Budva. Michelin route planner and maps, traffic news, weather forecast, restaurants and hotel booking WWW.VIAMICHELIN.CO.UK World maps, city maps, driving directions, Michelin-starred restaurants, hotel booking, traffic news and weather forecast with ViaMichelin Obe rute se voze za jedan dan. Znam iz iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Maj 23, 2019 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Nole Bg said: Nemogu te videti ako budes isao prvi, tako da pusti malo Alexandra napred pa vas mozda i vide. Aj srecno vam bilo momci pa ocekujemo neki izvestaj Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Pa sta cu, meni profesija i moralni sklop nalaze da vozim po propisima a i vodim sa sobom starije nemocno lice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Maj 23, 2019 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, mrxfon said: Ako vidite dva srebrna FJR-a, masite, vicite, zovite na pivo Slobodno nas gadjajte nekim jagnjecim precnjakom (zaponjkom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 23, 2019 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Throttle Addict said: Pa sta cu, meni profesija i moralni sklop nalaze da vozim po propisima a i vodim sa sobom starije nemocno lice ... mmm....da 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Maj 23, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta cu, meni profesija i moralni sklop nalaze da vozim po propisima a i vodim sa sobom starije nemocno lice To to zato i kazem, neka njega nazad za svaki slucaj sigurnije je.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Maj 23, 2019 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Nole Bg said: To to zato i kazem, neka njega nazad za svaki slucaj sigurnije je. Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Ume mali da se otme Nego, sta su rekli iskusniji, Brcko - Doboj - Kotor Varos - Banja Luka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2551 Napisano Maj 23, 2019 Vozac A kategorije :D, 934 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.5.2019. at 21:49, shoyyka je napisao: Ništa od BL-e...svadbeno veselje...otimaj se,ne vredi ...Family first ! Ista nam je muka Al avaj, bar se u Banja Luku ide cesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2551 Napisano Maj 23, 2019 Vozac A kategorije :D, 934 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 16.5.2019. at 20:01, sasamajstor je napisao: to je to On 16.5.2019. at 21:04, mradomir je napisao: Koliko se sećam taj put je opterećen, gužva, ograničenja... Bolje opaliti autoputem, skratiti muku. Nije toliko oprecen, dosta ga je auto put od Doboja rasteretio Cuvajte se samo radara jer slikaju i ne prastaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Maj 23, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li zbog ovih kiša , da li zbog drugih skupova, a i po aktivnosti na forumu izgleda kao da u BL neće biti gužve.. Medjutim,ljudi koji su tamo kažu da je sve spremno i najavljuje se lepo vreme bez kiše za ovaj vikend.Ja krećemu 7-8 h iz BG, plavi naked ,mašite ..Mile, javljam se za pivo petak popodne , ako sve bude ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Maj 23, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pogledao temu, ranije nisam ni znao kud cu i sta cu ovaj vikend. Odluka je pala danas, oko 9 sati ujutro palim svoj kawkaski ER-5 i polazim za BL. Da ne citam sve jer sam u guzvi kao i do sad, jel ide jos neko iz SU, SO i svih usputnih mesta? Gledao sam kojim putem da idem, auto put kroz HR ce biti jer sam dovoljno severno pa ako sidjem nize to je vec preozbiljna i trenutno ne potrebna kilometraza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 244 Napisano Maj 24, 2019 Svrati ponekad, 322 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se vratih sa tog Moto festa. Gospoj'ca i ja protegli točkove,prošetali BJB majice i vratili se razočarani. Nisu dozvolili ni da uđemo na parking kao prošle godine. Dočekali nas sa "ne možete ući,to je za bajkere i grupe". Valjda moraš biti "drug član" da uđeš a eto ja baš neću da budem član.Zahvaljujem na gostoprimstvu. Morao parkirati na tržnici i moliti Boga da niko ne ošteti ili ne prevrne motor dok uđemo na sajam na kom je ponuda, čini mi se, još lošija nego prošle godine. Posebno bih izdvojio CF Moto,koji izlaže izgreban i prljav MT 650 i Piaggio(ili Dukati,zajedno su izloženi) koji je izložio Vespu Sprint sa puknutim okvirom oko fara. Da nije vožnje po lijepom danu i ljubaznog vlasnika jednog prelijepog,plavog NC 750xd s kojim smo lijepo popričali o motoru smatrao bih ovaj dan potpunim promašajem. U svakom slučaju,organizatorima želim svaku sreću ubuduće ali ja više ne planiram posjećivati Moto fest u Banjaluci a ni šire... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3098 Napisano Maj 25, 2019 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, nisu ti dali da uđeš sa motociklom u krug gdje se održava susret jer nisi ni u jednom MK ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Maj 25, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je probao u obezbedjeni parking kampa.Ispred tržnice je zatvorena ulica, slobodan ulaz na parking i nema kola, samo motori.Tu na ulazu se dobije narukvica free, sa kojom se ni ne plaća ulaz u Kastel.I još..A&D je sašio Muju dva puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 26, 2019 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je ovo najbolji moto skup/fest na kojem sam bio. Odlicna organizacija, bas bas dosta motora, parking odlicno organizovan. U BL smo se nasli sa jos 3 clana foruma i subotu iskoristili za zajednicku voznju po okolini (Krupajska vrela, Balkana jezero, Jajce, plivsko jezero i mlinovi, Janjski otoci, Manjača). Ono sto treba izbegavati je put Tuzla - Gracanica - Doboj - Kotor Varos - Banja Luka. Tj. od Teslica je odlican put preko planine Borja, bas za uzivanje. Ali put do Teslica je 8x gori od ibarske magistrale, sve naseljena mesta, kamiona koliko hoces, ogromne guzve. U povratku smo isli koridorom Prnjavor-Derventa-Samac-Brcko-Bijeljina, nije bilo guzve uopste, kvalitet puta je dobar. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 26, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Brate kakva slika ova poslednja i onog sela na vodopadima Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 26, 2019 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Štef said: Braze kakva slika ova poslednja i onog sela na vodopadima Stef, takva ti je Bosna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_new_statesman 6 Napisano Maj 26, 2019 U prolazu, 9 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Kawasaki Z800 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam vas vidio na Balkani, bas u vrijeme kad sam dosao ovi motori su bili parkirani ispred hotela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Maj 26, 2019 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Za poslednju sliku zelim autorska prava, bojim se da ce zavrsiti u nekom magazinu :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...