mile fazer 4464 Napisano Februar 24, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan uvjek ZA, samo ne kao kazna, o placanju cemo se dogovoriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Februar 25, 2019 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, mile fazer je napisao: uvjek ZA, samo ne kao kazna, o placanju cemo se dogovoriti Dogovoreno...... Posle skupa idemo u Fažanu na par dana a onda dalje.....taj deo bi mogli zajedno ako ne ideš na drugu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Februar 25, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Februar 27, 2019 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mirise na dobro 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Februar 28, 2019 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.2.2019. at 16:10, mile fazer je napisao: Dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Februar 28, 2019 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u Fažani/Puli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 28, 2019 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Миле је написао "лани", што би требало да значи прошле године, па пошто нисам био прошле године већ "преклани" (предпрошле) значи нема неозбиљности. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 27, 2019 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan On 25.2.2019. at 9:16, Nikola-Pera je napisao: Dogovoreno...... Posle skupa idemo u Fažanu na par dana a onda dalje.....taj deo bi mogli zajedno ako ne ideš na drugu stranu. Žrtvovaću se ja za tu "kaznu koju Mile neće. Smještaj je rezervisam odavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Mart 28, 2019 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Obelix je napisao: Žrtvovaću se ja za tu "kaznu koju Mile neće. Smještaj je rezervisam odavno. Dogovoreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 810 Napisano Mart 29, 2019 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Gdje se uopće ovo održava u B. Luci? Služio sam tamo JNA pa znam grad, ali nisam bio od 1990... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 29, 2019 (promenjeno) Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan strogi centar grada u utvrdi Kastel i oko nje. na dve minute hoda je glavna gradska tržnica a niti minutu dalje od tržnice je robna kuca Boska. tko god dođe poželjeti ce opet, barem je meni tako a ne volim baš moto susrete. Grad, ljudi, žene, klopa .....sve predobro. cisto i uredno. Promenio Mart 30, 2019 član mile fazer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja odavno planiram da posetim ovaj moto skup. Ove godine se kockice sve više poklapaju, pa se iskreno nadam da će i ostati tako, pa ćemo uspeti otići na ovaj moto skup... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Mart 29, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mile fazer je napisao: strogi centar grada u utvrdi Kastel i oko nje. na dve minute hoda je glavna gradska tržnica a niti minutu dalje od tržnive je robna kuca Boska. tko god dođe poželjeti ce opet, barem je meni tako a ne volim baš moto susrete. Grad, ljudi, žene, klopa .....sve predobro. cisto i uredno. jel imaš neki razlog? posetim po neki,ali nisam ni ja nešto lud.Ovo mi se čini da će biti zanimljivo,bar zbog grada i programa koji se sprema..samo vreme da posluži.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 30, 2019 (promenjeno) Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan obicno su svi isti, lice mi na vašare bez nekog sadržaja. ovdje je malo drugacije, sadržajnije, urednije. preko dana zujimo okolo i ima se šta vidjeti, otkriti. kanjon Vrbasa i cesta kroz njega za poželjeti tko voli malo brže ..... svako malo neki ražanj se vrti, dva dana opuštanja. Promenio Mart 30, 2019 član mile fazer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 810 Napisano April 1, 2019 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Kanjonom Vrbasa se provozati do Jajca - moze se vidjeti i ova veoma zanimljiva strojarnica hidroelektrane ukopana u stijene: http://turla.web.tv/video/bosnien-bugoyno-richtung-jajce-tour-august-2016__76xsrv78r0a Sa jednog kanala na web.tv (kao neka alternativa YouTube-u), klipovi vožnji po cijelom Balkanu http://turla.web.tv/videolist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano April 28, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan sitno, 026. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 128 Napisano April 29, 2019 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa, neko je nestrpliv I mi smo. Samo se nadam da ce nas vreme posluziti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano April 29, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan a jesam, meni je tih par dana punjenje cakri dobrom vibrom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10502 Napisano Maj 3, 2019 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Planiramo ići u BL...ako nekako smuvam ženu da ide sa ćerom na svadbu ( kod njene sestre od tetke )...gde nadjoše 25-i... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 3, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odavno isplanirao da idem. Sad već polako pripremam realizaciju... Dan od godišnjeg rezervisan, žena najavila da će uzeti slobodne dane na poslu, baba i deda obavešteni da će 3 dana čuvati malce... Sve kockice se polako sklapaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10502 Napisano Maj 3, 2019 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkillerKad ideš...u Petak...ili Subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FAJDA 3 Napisano Maj 3, 2019 U prolazu, 19 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: SUZUKI GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa... U petak oko 08h krece nas 4-5 iz Novog Sada... Idemo preko Race i Koridora... Ima li neko neki predlog (GDE JESTI, GDE PITI KAFU, GDE STATI...). PIVO I CEVAPE CEMO KAD STIGNEMO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 3, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, shoyyka je napisao: @ThePainkillerKad ideš...u Petak...ili Subotu? U petak ujutru krećemo. Negde oko 8-9h iz Kule. Idemo autoputem preko Hrvatske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10502 Napisano Maj 3, 2019 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkillerAha vi ćete odozgo...srešćemo se,valjda...ako sredim situaciju...prepoznaću VFR-a...ili TDM-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 3, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako stvari za sada stoje, dolazim sa narandžastom aždajom... A majica će svakako biti TDM Srbija... Mi hoćemo da što pre stignemo tamo, jer hoću i da se vidim sa rodbinom iz Banja Luke, zato idemo autoputem... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...