Saša Jack 6651 Napisano Novembar 14, 2019 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/12/2019 at 4:11 PM, croarcher said: Kao novi na forumu čitam ono što mi izgleda zanimljivo a ovo je i više od toga. Kad već voziš bavarca onda bih te ispravio jer one boje u amblemu nisu stilizacija propelera već službene boje te njemačke pokrajine. Na žalost ni moje,a ni tvoje nije tačno. Istina je negde između,a sve je ustvari marketinški trik. Ima sve na internetu. U svakom slučaju hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 14, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan On 11/12/2019 at 10:48 PM, el classico said: Nov i pametuje Vozim motor, nisam bajker. Jel' ima negdje, u pravilniku foruma, sa koliko postova se smije pametovati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Novembar 14, 2019 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podatak je iz intervjua s generalnim direktorom, iz vremena prije interneta koji postoji 20ak godina i na njemu stvarno ima svega a svatko bira za sebe što mu odgovara.Nije mi namjera “pametovati” već ukazati na (drugačiju) činjenicu a možda nekad budem i “stari” pa počnem ludovati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Novembar 18, 2019 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/14/2019 at 4:16 PM, croarcher said: Podatak je iz intervjua s generalnim direktorom, iz vremena prije interneta koji postoji 20ak godina i na njemu stvarno ima svega a svatko bira za sebe što mu odgovara. Nije mi namjera “pametovati” već ukazati na (drugačiju) činjenicu a možda nekad budem i “stari” pa počnem ludovati Ne treba odmah da se ljutiš,nije bila loša namera kolege. Ja znam da @el classico prati moja putovanja i siguran sam da je negde na sredini ove teme već bila polemika šta to znači. i jedan od kolega je to lepo objasnio,a ja još tada naučio. Da li i on greši,ne znam,ali mnogo toga iz istorije nije tačno ili je napisao "pobednik",pa zašto ne bi i ovde bio takav slučaj. Boje Propeler Marketing ili skriveno značenje tajne masonske lože 473 Svejedno! Hajde da se vozimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Jun 28, 2020 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Octobar 23, 2020 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Octobar 26, 2020 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Octobar 27, 2020 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Knjigu od sutra mozete posedovati na dva nacina: Kupovinom u knjižari Beopolis. Makedonska 22( Dom omladine) Beograd Poručivanjem on line na sajtu www.motodjir.com. (gornji desni ugao, “poruči knjigu”) Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Octobar 29, 2020 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan "Disati uz vetar" Promocija knjige Kula Gardoš, Zemun U utorak veče, odmah posle sunčanog dana, na najvišoj tački Zemuna. Tamo gde odakle se vidi Vojvodina, deo Šumadije i delovi Beograda. Skup dragih osoba, prijatelja, drugara ili poštovaoca dela. Putopisnog, bajkerskog ili jednostavno znatiželja koja je prevladala. Neko je došao na dva točka, neko na četiri, ali najverniji poštovaoci sabranih dela Jack Danielsa su koristili druge vrste prevoza. Noć koja nije tipična za kraj oktobra je učinila da osmeha bude i previše, a da autor dobije inspiraciju za nova putovanja. Hvala ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Novembar 2, 2020 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Promocija knjige 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Novembar 8, 2020 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan G Pub Novi Sad Promocija knjige "Distati uz vetar" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Novembar 11, 2020 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Novembar 12, 2020 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan “Disati uz vetar” Cocktail Bar Buena Vista Kragujevac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Novembar 30, 2020 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Knjigu možete posedovati na dva načina: Kupovinom u knjižari Beopolis. Makedonska 22( Dom omladine) Beograd Poručivanjem on line na sajtu www.motodjir.com (gornji desni ugao, “poruči knjigu”) Promocije planirane za Smederevo, Niš, Suboticu, Vršac...Beograd... se odlažu do daljnjeg. Čim situacija oko nas dozvoli krećem ponovo. Ako ipak neko želi da pročita knjigu baš sada, instrukcije su već navedene. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Decembar 2, 2020 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naručio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano Decembar 3, 2020 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/2/2020 at 8:47 AM, Arakis said: Naručio I jaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 14, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja nakon tri godine procitah tvoj putopis...i odgledah film... I... Jbt... Vrh!!! Valjda zato sto sam gledao band of brothers, i spasavanje redova Rajana pa sam cini mi se dva puta uzbudjeniji bio tokom citanja putopisa... Slike top, video takodje, hvala @Sasha P... Sad znam cije cu putopise stalno traziti da citam, gledam i uzivam... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Februar 8, 2021 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Posto situacija i dalje ne dozvoljava planirane promocije knjige širom Srbije, još jedno obaveštenje kako možete da nabavite knjigu. Poručivanjem preko sajta www.motodjir.com Gornji desni ugao “poruči knjigu”. Ili kupovinom u knjizari Beopolis Dom Omladine Makedonska 22 Beograd Nadam se da će uskoro situacija da se normalizije pa tokom aprila meseca da se ostvari sve planirano: Niš, Smederevo, Zrenjanin, Šabac... A i još jedna promocija u Beogradu i Novom Sadu. Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Februar 17, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan fantastican poduhvat svaka ti cast prijatelju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Octobar 21, 2022 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Mart 9, 2023 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Procitao ponovo da sebi ulepsam vece. Prelep putopis koji je inspiracija za neka putovanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano April 11, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan I ja malopre pročitah i ovaj putopis. Zaista cenim to što radiš, jer to radiš na jedan zaista lep i nepretenciozan način.. Posmatraš mesta kroz koja prolaziš iz neke svoje, neutralne vizure, sa super fotografijama kojima dodatno "soliš" začinima pisanu reč. Normandija, večita inspiracija generacija. I "Spašavanje redova Rajana" kao i "Band of brothers" su remek dela svetske kinematografije i gledao sam ih bezbroj puta, a sada si ih ti predstavio iz vizure ovoga vremena, pa to sve čini priču interesantnijom. Moramo da poznajemo i našu istoriju. Nedaleko od moga mesta se takođe vodila najkrvavijih frontovska bitka na ovim prostorima, čuveni "Sremski front" gde i danas stoji spomenik o kojem država, na žalost, vodi jako malo računa, iako se radi o spomeniku tzv. nulte kategorije (od izuzetnog značaja za R. Srbiju). Drago mi je da si pokazao kako ozbiljne države vode računa o svojim kulturno-istorijskim spomenicima i istorijskim događajima koji su ih oblikovali i koji su za njih same od izuzetnog značaja. Sticajem okolnosti, bio sam u prilici da nekim, sada već bivšim ministrima Vlade R. Srbije, postavim pitanje "Sremskog fronta" i njegove revitalizacije i pokušaja da se bar 1% od preko 8 miliona ljudi koji godišnje prođu pored njega svrati na spomen kompleks, da bar pola od tih 80.000 ljudi uđe i plati kartu i dobije priču o najkrvavijooj bici na prostorima bivše Jugoslavije, ali veruj da su svi razgovori ostali mrtvo slovo na papiru. Kada vidim kakav značaj Francuzi kao i ostali naši saveznici u II sv. ratu pridaju Normandiji, a mi se, maltene, stidimo onoga što mi imamo, naše istorije iz tog perioda, dođe mi da poludim od muke. Ali to smo mi. Opisani u Rajsovom "Čujte Srbi" najbolje i najtačnije. Hvala ti još jednom na prelepom putopisu, a tebi želim još više ovakvih. I ne zameri na paraleli. Želja mi je samo da pokažem kako razmišljaju normalne države. Promenio April 11, 2023 član ficha007 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 273 Napisano Maj 11, 2023 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1518 Napisano Maj 13, 2023 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Putovanje je po meni najvece bogatstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1518 Napisano Maj 13, 2023 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam samo Francuska je jako lepa i zanimljiva zemlja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...