milos-v 2450 Napisano Mart 18, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam sredjivao po kuci i naisao na neke stvari koje mi ne trebaju. Kako je sad pocetak sezone mozda obradujem nekoga i poklonim to sto imam. Nakupio sam 100postova i sad kad mogu da pisem u ovoj temi malo da proslavim Molio bih vas da se svako prijavi samo za jednu stvar. Moze PP ili ovde, Ko se prvi javi ,videcu po vremenu, njemu ide. 1. Mreza za prtljag.Nisam merio koja je tacna dimenzija mreze. zuta. 2. mreza zelena 3.ram za tablicu ,u finom stanju . Kopija karbona 4. led migavci,imam samo 2kom. mali su migavci. zatamnjeno staklo i sa zadnje strane su nesto sto lici na kopiju karbona 5.adapteri za migavce. bili su na mojoj yamahi thundercat. nesto su seckani i ukrajani. 4kom 6. Led sijalice H1,2kom u kutiji novi. 7.traka za kljuceve oko vrata,nova 8.web kamerica. poslednji put je radila ,ali stoji bas dugo. nisam je testirao 9.sprej protiv magljenja stakala. Proizvodnja 2012/13,ne znam do kad traje. Skoro pun 10. KN filter neki kineski koji je koriscen jako kratko,mozda 1000km. Nemam selnu za stezanje 11. privezak alpinestars nov 12. folija za zatamnjivanje stop svetla. Imam 2kom dimenzije odpriike 30cmx40cm 13. led trake za farove. Na jednoj radi samo zuto svetlo,na drugoj radi i zuto i belo ali je crkla elektronika koja ih regulise pa moze da radi ili belo ili zuto,a treca traka je nova. 23 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 18, 2017 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moze li zuta mrezica Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Mart 18, 2017 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,nekome ce znaciti ove stvarcice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 18, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li zuta mrezica Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Moze ,rezervisana. Dogovoricemo se preko PP oko preuzimanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1376 Napisano Mart 18, 2017 Vinyl rider, 830 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan JaBse prijavio za one lampe H1, eto, ako treba i da se plate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 18, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan JaBse prijavio za one lampe H1, eto, ako treba i da se plate Ok,moze. samo bez da se plate 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18064 Napisano Mart 18, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2450 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih privezak Alpinestar...ako moze... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 18, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih privezak Alpinestar...ako moze... moze privezak 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Mart 18, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Moze meni adapteri za migavce. Послато са Lenovo A7600-F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Mart 18, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Migavci par ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 18, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moze meni adapteri za migavce. Послато са Lenovo A7600-F уз помоћ Тапатока moze Migavci par ? moze zelena mrezica rezervisana za clana DonKihot Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 18, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo jos: -ram za tablicu -traka yokohama -web kamerica -sprej -kn filter -folija za lampe -led trake Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 18, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја би ове траке за фарове ако нико није заинтересован или резервисао И свака част за гест! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 18, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ја би ове траке за фарове ако нико није заинтересован или резервисао И свака част за гест! moze folija,nije niko trazio pre tebe. Ostalo jos: -ram za tablicu -traka yokohama -web kamerica -sprej -kn filter -led trake Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 18, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја би ове траке за фарове ако нико није заинтересован или резервисао И свака част за гест! moze folija,nije niko trazio pre tebe. Ostalo jos: -ram za tablicu -traka yokohama -web kamerica -sprej -kn filter -led trake Не фолија, мислио сам на LED траке за фарове под редним бројем 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 18, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan a izvini,ne znam sta sam procitao moze onda ovako Ostalo jos: -ram za tablicu -traka yokohama -web kamerica -sprej -kn filter -folija za lampe 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 18, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim gest i čestitam kolegi! Svaka čast! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Mart 18, 2017 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Da si sačekao sledeću tradicionalnu BJB lutriju pa da tada pokloniš za nagrade - zvao bi se sponzor, ovako si samo drugarčina. Bravo! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 18, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda cu do izvlacenja da sredjujem dalje pa naletim na jos stvari hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15246 Napisano Mart 18, 2017 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze folija za zatamnjivanje stop svetla,posto mi ne trebaju dve molio bih jednu a drugu pokloni jos nekom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano Mart 18, 2017 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Јел може мени рам за таблицу? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5590 Napisano Mart 18, 2017 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan He he ... brat moj ...alal vera za gest Ajd kad nadjes 100e tamo u garazi - jel moze meni ? Treba mi za cunak novi ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 18, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze folija za zatamnjivanje stop svetla,posto mi ne trebaju dve molio bih jednu a drugu pokloni jos nekom! ma moze sve, nije problem nikakav @ VR46 rezervisan ti je ram za tablicu @darko mihajlovic brate ti si se prvi javio ,cim nadjem 100e u garazi tvoji su ima jos: -traka yokohama -web kamerica -sprej -kn filter -folija za lampe 1kom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1376 Napisano Mart 18, 2017 Vinyl rider, 830 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Matori obradovao si me jako, vec nekoliko dana razmisljam i trazim resenje za moje osvetljenje. Da ti nije palo na pamet da platis postarinu. Ja imam dosta srafova od dekli sa Honde, ispravni, zamenjeni za crvene aluminijumske. Sastavicu i ja spisak pa da napravim istu akciju Podatke ti saljem na PM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 18, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Saljem ti ja to. Necu platiti postarinu, nisam ja bas toliki humanista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...