webber_kg 3 Napisano Mart 18, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Polovan lanac 530 sa 106 ili vise linkova... Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22093 Napisano Mart 18, 2017 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Gde si u Kg? Imam par lanaca od svoje honde, mogu ih potraziti, dacu na poklon, mada cim sam skinuo znaci da nisu dobri, takodje stoje godinama verovatno ih moras potopiti u naftu par dana... Spojke nemam, pertlovani su i pri skidanju seceni. Pozdrav Nenad. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
webber_kg 3 Napisano Mart 18, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nenade, kolega JevtaNS mi je već poslao lanac 530 za 25e sad pre par sati... Imam ja spojke, samo meni u ponedeljak stiže lanac koji sam već poručio jedino da u medjuvremenu probam tvoj lanac, a kolegi da pošaljem lanac natrag i da mu se nekako odužim sa nekom kintom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22093 Napisano Mart 18, 2017 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poslah ti broj na pp kao sto si zatrazio, dobrodosao si, dodji i uzmi oba, ako ti ne odgovara ni jedan ti mi vrati posto od istih pravim neke gluposti, ukrase za garazu... Jedan je did, drugi rk... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22093 Napisano Mart 18, 2017 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti i doneti gde kazes, nije problem.... Pozdrav Nenad. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
webber_kg 3 Napisano Mart 19, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...